27.5 C
New York
szerda, augusztus 10, 2022

Minden nap ma…

moodboardOktóberi kihívásra készültek ezek az inspirációs alkotások. Nem volt egyszerű dolgom a színekkel, mert nem mindennapos számomra. A fotóval szerencsém volt, tavaly készült Visegrádon. Azóta őrzöm, hogy készítek vele egy oldalt.

Úgy elkapott a készítés láza, hogy mindjárt 2 alkotás is született ebben a témában 🙂

Témaként, annak ellenére, hogy nehéznek tűnt, még is inkább a színeket választottam. Nincs mit tenni, szeretem a kihívásokat 🙂 A narancssárga, piros, sötétszürke színekkel barátkoztam miközben még egy nehézséget próbáltam leküzdeni. Még pedig a papír rétegzést. Ez a második oldalam, ahol a papír csíkok rétegzésével próbálom a fotót kiemelni. Mostanra úgy érzem ez a kihívás kipipálva! 🙂 A moodboardhoz pedig színben kitűnően passzoló Homegrown papírkészletből gyerekjáték volt kiválasztani a megfelelőeket! Még is a legnagyobb könnyedséget a Domestic Goddes kollekció adta, hisz ez a papírkészlet színeiben is a kihíváshoz passzol!

Eredetileg a sahdowboxot terveztem készíteni erre a hónapra, mégis az oldal megelőzte. 🙂 A shadowbox számomra mindig is különlegesnek tűnt. Még sosem készítettem. Viszont kaptam egyet a Virágtól és így nem volt mese, alkotnom kell. Ezt magamhoz képest nagyon szolidan oldottam meg. Nem akartam tele tömni virágokkal, a színéhez nekem ez most valahogy nem passzolt, így némi bronzos hatású kiegészítést választottam inkább.

 Az oldal                           A box

oldal

 

 

 

 

 

 

 

Felhasznált alapanyagok az oldalhoz:

Felhasznált alapanyagok a boxhoz:

 További részletek

9 10 11 12 13 15

8 7 5 4 3_2 2 1

Előző cikkDóra
Következő cikkEnjoy the little things

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,430KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink