28.8 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Minden kút Rómába vezet – Vendégalkotónk: Tóth Erika

Először is köszönöm, hogy az  indusztriális kihíváson nevezett alkotásommal kiemelt alkotóként most vendégalkotó lehetek. Több éve scrapbookozom, többféle „műfajt” kipróbáltam már, de az MM lett a nagy szerelem.

A nyertes alkotás

Most a barokk kihívásra hoztam egy alkotást, bár bevallom, hogy a magenta színvilág nem áll közel  hozzám, ezért elég nehezen született meg ez az oldal. Az alkotásom címe „Minden kút Rómába vezet” – van egy ilyen film is, amit imádok, meg hát mindent, ami Róma. A fotón keresztlányom látható a Trevi kút előtt, mely a város egyik legnagyobb barokk szökőkútja.

Az alkotáshoz a His and Hers Remastered papírkészletből választottam egy lapot háttérnek. Lealapoztam átlátszó gessóval. A képkeretet és a barokk stílusú formákat gipszből készítettem majd először fekete és fehér gessóval majd aranyszínű festékkel lefestettem őket. Az alapra „magenta” színnel pecsételtem – sajna nincs ilyen színű festékem és nyomdapárnám, ezért kék és piros festékekből kevertem ki  az oldalon látható bíbor színt. Díszítésnek használtam még tükörmozaikokat, különböző virágokat, arany és fehér színű hődomborítást, majd gél mediummal szórókat ragasztottam.

Érdekel a mixed media? Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkSTÍLUSGYAKORLATOK – Barokk
Következő cikkThis is me!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,443KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink