21 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Mesevilág

Sziasztok!

Vallomással tartozom…

Akikkel együtt szoktunk alkotni a Szegedi Scrapklubon, sokszor hallhatják tőlem, hogy nincs olyan, hogy sajnálok belevágni egy papírba. Ez a vesszőparipám szokott lenni, mindenkinek elmondom, hogy a papírok azért vannak, hogy használjuk őket. Most elárulom, bizony nekem is van olyan papírom, amibe – ezidáig – csak nagyon ritkán tudtam belevágni. Egész pontosan a Graphic 45 papírok a gyengéim ilyen szempontból. Annyira szeretem ezeket a készleteket, hogy csak pakolgatom őket egyik polcról a másikra, közben nagyokat sóhajtva. A napokban viszont erőt vettem magamon. Nem tudom miért húztam ennyi ideig ezt, talán most értem meg arra, hogy tényleg olyan alkotásokat hozzak létre belőlük, amilyeneket mindig is szerettem volna. Szóval, bevallom most mindenki előtt, ez az első olyan G45 alkotásom, amit nem bántam meg.

Még tavaly találtam egy lakberendezési áruházban ezt az üvegburát. Nem volt kérdés egy pillanatig sem, hogy hazajön velem 😊 Ebbe álmodtam meg ezt a kis mesevilágot, amit a G45 An Eerie Tale készletében található mesefigurákkal készítettem el.

A fa alap méretével megegyező nagyságú alapkartonra dolgoztam, amit csak néhány kétoldalas ragasztóval rögzítettem. Így a burát többször is fel fogom tudni használni akár jövőbeli projektekhez.

Az alapra zuzmót ragasztottam, majd a figurákat körbevágtam és egy vékonyka drótra ragasztottam őket, hogy szépen megálljanak az alapon. Scrapiniec ágakból egy fát készítettem, melynek a tetején Csipkerózsika látható, mielőtt az orsóval megszúrja az ujját. A fa ágaira Prima virágokat ragasztottam fel, amelyeket akrilfestékkel festettem meg.

Lentebb a mesealakok köré gombákat, indákat, virágokat és tököket ragasztottam.

A címet pedig a legújabb kedvenc Tim Holtz nyalánkságból, a Letterpress fa betűiből raktam ki. Azt hiszem, hosszú távú szerelem lesz ezekkel a betűnyomdákat formáló díszítőkkel, mert nagyon látványosak és szuperül lehet festeni őket. Végül Splash tintával is festettem rájuk, szerintem szuper hatást adott neki a tinta.

Nektek is van olyan papírotok, amibe nem, vagy csak nehezen vágtok bele? Ha igen, és szeretnétek ezen túllendülni, mutassátok meg nekünk a Scrapkörben, és indulhat az ötletelés!

Jó alkotást!

Andi

Kíváncsi vagy, miket használtam?

Érdekel a mixed media? Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,439KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink