22.3 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Majdnem ment a nyuszi is a levesbe :)

Nos a helyzet változatlan. A tanulás, étkeztetés, életben tartás és szórakoztatás örök körforgásából úgy tűnik egyelőre nincs menekvés.

Őszintén bevallom, pont nem a húsvéti dekoráción járt az eszem, hiszen még a karácsonyit nézegetjük az ablakban …. szóval egy porcikám nem bánta volna, ha idén a nyuszi is megy a levesbe… de az én édes kincseim csak az orrom alá dörgölték, hogy ideje lenne elővenni a nyúlvéti dekorációt.

Szarvasok el, nyulak fel és köszöntem szépen. No, de ebből poszt nem fog gömbölyödni és aligha hiszem, hogy inspiráltam volna ezzel bárkit is, így munkához láttam.

Ha már végre nekiülök mindenképpen ötvözöm a kellemest a hasznossal és egy asztali dekorációt készítettem.

Klasszikus minta alapján, régi tojástartót lefestettem. Vintage Paint festékeket használtam. Majd készítettem 4 darab tojásos kitűzőt a gyerekeknek, ami majd jelzi, hogy hova érkezett a nyuszitól a kis meglepetésük.

A Woodouts nyúl alapot egyik oldalon lekentem fehér gesso-val, stencileztem modell pasztával és diszítettem Prima chipboarddal és virágokkal.

A másik oldalát a Craf O’Clock csodás új türkiz BASIC készletével fedtem be. Itt is virágok, chipik és pár ágacska. Csepp bélyegzés és fröccskölés és én kérem szépen kipipáltam az asztali dekorációt idénre 🙂

Felhasznált termékek:

This image has an empty alt attribute; its file name is 3176-10-300x300.jpgÉrdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

This image has an empty alt attribute; its file name is mixed_media_scrapkor_szogletes.jpg

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,442KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink