31.4 C
New York
szombat, május 21, 2022

Magnóliák között

Bevallom nagyon régóta várom már, hogy a prima előrukkoljon végre egy fehér virágos transzferrel, amit erősebb színű bútorokra is rá lehet tenni.

És végre itt van 🙂

https://www.scrapbookshop.hu/hu/transzferfoliak/9904-re-design-with-prima-white-magnolia-6×12-inch-transzferfolia.html

Ez a transzfer a prima egy új transzfer családjából származó darab. A többihez képest kisebb – tipikusan, kipróbálásra szánt méret. Viszont egy közepes nagyságú bútorra – okosan használva – pontosan elegendő.

Mutatom is, hogyan:

Ez egy elég rozzant állapotú kis szekreter volt, kopott barna színben. A fiókokon eredetileg rátétek voltak, ezeket eltávolítottam. Az ilyen kiálló díszítésekre nehéz transzferálni és a felrakott mintát is torzíthatják ezek a rátétek, így könnyebb és egyszerűbb is leszedni őket.

A bútort tisztítottam, csiszoltam ézt követően festettem. A festést hagytam alaposan megszáradni. Ez egy nagyon fontos lépés, csak tökéletesen száraz felületre lehet a transzfert felvinni, így minimum 24 órát várjunk a festék száradására, még jobb ha akár 48-at is.

A transzfert először mindig próbáljuk elrendezni a bútoron és csak ha megszületett a végső koncepció, kezdjük el felragasztani.
Valahogy így:

A felvitelt köveően mindig zárjuk le a transzfer felületét viasszal vagy lakkal!

A felső részen Redesign with prima viasz (eternal) segítségével egy kis stencil mintával készítettem díszítést.

Íme az eredmény

Ha szeretnéd Te is kipróbálni ezeket a technikákat élőben, de nincs bátorságod egyedüll belevágni, akkor csatlakozz az online tanfolyamomhoz, ahol egy kis dobozkán megtanulhatod mindezt:

https://www.scrapbookshop.hu/hu/tanfolyamok-es-alkotocsomagok/10072-madarkas-ladiko-online-tanfolyam-alkotocsomag.html

Kellemes alkotást!

Viki

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,319KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink