28.8 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Lila szőrmés karkötő

Éppen két táska készítése közben voltam, az egyik elkészült, a másikhoz pedig már keresgéltem a hozzávalókat, mikor kezembe akadt egy lilás-kék bőr kozmetikai táska. A színét imádom, és a bőr minősége is kiváló, viszont eredeti funkcióját már nem tudta betölteni, mert belseje elég rossz állapotban volt. Valahogy úgy éreztem, ezt most nem szeretném félretenni, azonnal készítenem kell belőle valamit. 🙂 A soron következő táskám, amihez alapanyagokat kerestem, teljesen más színvilágú, így ahhoz nem tudtam felhasználni.

Mi készülhet egy kisebb méretű bőr neszesszer felhasználásával, ami hamar megvan?
Mondjuk egy karkötő…

Mivel ez most saját részre készült, könnyű volt kitalálnom, mit is fogok még felhasználni hozzá. Elővettem hát egy lila műszőrme maradékot, valamint színben harmonizáló nagyméretű gyöngyöt kerestem hozzá, és addig tervezgettem, amíg össze nem állt a kép.

A kozmetikai táskácska alja pont olyan szélességű, és hosszúságú volt, ami kiadta a karkötő alapját. Erre varrtam rá a műszőrmét, valamint egy nagyobb és egy kisebb gyöngyöt. Került még rá az egyik végére egy csavarozható fém szegecs díszítésként. A belső részére fekete bőrt ragasztottam, ezzel béleltem. Záródásként tépőzárat kapott.

 Ilyen lett a végeredmény

l1 l2l3l4l5l6

 

Én megszerettem… 🙂

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,443KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink