18.1 C
New York
szerda, május 18, 2022

Lift me up! reloaded

Sziasztok!

Megpróbáltam a lehetetlent, azaz Beát liftelni. Nagyon feladta a leckét, azt hiszem, kicsit bele is tört a bicskám…

Bea alkotása annyira légies, a színek is tökéletes összhangban vannak. Olyannyira, hogy meg sem próbáltam „leutánozni”, úgy döntöttem, hogy monokrómban fogom elkészíteni.  A kör alakot és az elrendezést is megtartottam, de a saját stílusomra formáltam.

Akik régi motorosok a Sugallatoknál, biztos emlékeznek még a Scrapkoszorú online workshopra (https://www.scrapbookshop.hu/hu/tanfolyamok/1579-scrapkoszoru-online-tanfolyam.html). A 13@rts akkor jelentkezett először az átlátszó, mintás fóliákkal, és a csajok egy szuper ws-t hoztak rá. Természetesen belevágtam én is, aztán (szokás szerint) félbemaradt a megvalósítás. Most leporoltam szegény kis koszorúmat, és új életet adtam neki.

Korábban már kivágtam a virágos mintát, és a hátulján kifestettem a virágszirmokat fehér Splash! tintával (konkrétan eddig jutottam el a ws során anno). Folyékony akrilba kevertem egy pici kék, majd barna festéket, és itt-ott színeztem a szirmokat vele. Kikerestem azokat a kivágóíveket, tageket, amelyeken fekete, fehér, szürke elemek vannak. A chipboardokat, szürkelemezeket, és a réti virágokat az újonnan hörcsögölt Lindy’s domborító porral díszítettem.

A fotó köré-mögé rétegesen elrendeztem a díszítőelemeket, több alkalommal újrarendeztem őket, került a papírok közé szizál, fém virág, és néhány patent is. Végül apró mikrogyöngyökkel és mica pehellyel egészítettem ki.

A koszorú bal oldalára került egy matrica és egy kis levél is.

Azt hiszem, az első adandó alkalommal elmegyek egy Bea ws-re, mert ezt muszáj megtanulnom 😊.

Végül, készítettem egy fotót háttérpapír nélkül is.

Kíváncsi vagy, miket használtam?

Érdekel a mixed media? Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,312KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink