30.1 C
New York
péntek, július 1, 2022

LIFT ME UP! – június

Páros hónap van, ismét liftelni hívunk Titeket!

Mit is jelent ez?

A májusban megjelent hazai és külföldi alkotások közül a DT 5 kedvencet választott, akik közül bármelyiket liftelhetitek. Nagyon fontos, hogy
NEM MÁSOLÁST várunk el, hanem inspirálódást, bevonódást és személyiségetek mentén történő átalakítást, más alapanyagokat felhasználva, más érzelmekkel megtöltve, de mégis hasonlót. 

Aki indul a kihíváson köteles az alkotásánál bármilyen social media platformon történő megosztáskor megemlíteni az eredeti alkotót, akit liftelt. Biztosan jól fog neki esni! Légy szíves erre figyeljetek oda és tartsátok be!

Ebben a hónapban az alábbi alkotók munkáit emeltük ki (név és instagram profil):

Még egy kis apróság: a nevezésnek nem feltétele, hogy a Sugallatok Scrapbookshopban vásárolt termékekkel alkossatok, de természetesen örülni fogunk neki. 🙂

Jó alkotást!

HATÁRIDŐ:

2020. június 30. éjfél

NYEREMÉNY:

13arts ajándékcsomag

A nyertest továbbra is SORSOLÁSSAL választjuk ki.

KIEMELT ALKOTÓ:

A zsűri sem lesz tétlen, idén is a Sugallatok csapata választja ki azt a kiemelt alkotót, aki a következő hónapban szívesen látunk a blogon, mint vendégalkotót, és aki egy egyszeri 10%-os kedvezménykupont is bezsebelhet.

A HÓNAP LEGJE:

Mivel ti vagytok a legszuperebb közösség, amit csak kívánhatunk, és mindig megizzasztozok minket a hónap végi pontozásnál, ez a kategóriánk is megmarad idén is. A hónap legjét mindig mi nevezzük meg az adott hónap nyerteseinek kihirdetésekor. Nem állandó cím, folyton változik, attól függően, mi volt a legerősebb reakciónk, amit éreztünk a nevezett alkotásokkal kapcsolatban. A kiválasztott szintén egy 10%-os kedvezménykuponban részesül.

Év végi nagy nyeremény:

Idén, mint tavaly is, akik mind a 12 hónap kihívásán velünk tart, azok között kisorsolunk egy nagy értékű ajándékcsomagot a webshop termékei közül!

A szabályzat továbbra is a Fájlok között található, olvassátok el.

A kihívásra érkezett alkotásaink:

Érdekel a mixed media? Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,373KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink