18.1 C
New York
szerda, május 18, 2022

LIFT ME UP! – Február

Megjöttünk a 2020-as év első LIFT ME UP kihívásával.

Bízunk benne, hogy ezt is szeretni fogjátok! 😉

Egy kis segítség, hogy miről is szól ez az új kihívás:

Szeretnénk kicsit elszakadni a stílusoktól és a személyes fejlődésre is összpontosítani, így váltakozó hónapokban bevezetjük a Lift me up! (Emelj fel!) című gyakorlatsorozatot.

Mit is jelent ez?

Minden 2. hónapban hozunk Nektek 5 kedvenc alkotást – négyet külföldi scrapperektől, egyet pedig a Design Team által készített alkotások közül. Mindig a kihívást megelőző hónapból választunk. Ti döntitek el, hogy melyiket liftelitek, azaz készítitek el a Ti személyiségetekre szabva.

Nagyon fontos:
NEM MÁSOLÁST várunk el, hanem inspirálódást, bevonódást és a személyiségetek mentén történő átalakítást – más alapanyagokat felhasználva, más érzelmekkel megtöltve, de mégis hasonlót.

Továbbá, aki indul a kihíváson köteles az alkotásánál bármilyen social media platformon történő megosztáskor megemlíteni az eredeti alkotót, akit liftelt. Biztosan jól fog neki esni! Légy szíves erre figyeljetek oda és tartsátok be!

Még egy kis apóság: A nevezésnek nem feltétele, hogy Sugallatos termékekkel alkossatok, de természetesen örülni fogunk neki. 🙂

Íme a 4 külföldi és egy meglepetés scrapper januári alkotása, melyekből lehet csemegézni!

Jó alkotást!

HATÁRIDŐ:

2020. február 29. éjfél

NYEREMÉNY:

AB Studio 12-es Over the Rainbow kollekció

A nyertest továbbra is SORSOLÁSSAL választjuk ki.

KIEMELT ALKOTÓ:

A zsűri sem lesz tétlen, idén is a Sugallatok csapata választja ki azt a kiemelt alkotót, aki a következő hónapban szívesen látunk a blogon, mint vendégalkotót, és aki egy egyszeri 10%-os kedvezménykupont is bezsebelhet.

A HÓNAP LEGJE:

Mivel ti vagytok a legszuperebb közösség, amit csak kívánhatunk, és mindig megizzasztozok minket a hónap végi pontozásnál, ez a kategóriánk is megmarad idén is. A hónap legjét mindig mi nevezzük meg az adott hónap nyerteseinek kihirdetésekor. Nem állandó cím, folyton változik, attól függően, mi volt a legerősebb reakciónk, amit éreztünk a nevezett alkotásokkal kapcsolatban. A kiválasztott szintén egy 10%-os kedvezménykuponban részesül.

Év végi nagy nyeremény:

Idén, mint tavaly is, akik mind a 12 hónap kihívásán velünk tartanak, azok között kisorsolunk egy nagy értékű ajándékcsomagot a webshop termékei közül!

Érdekel a mixed media? Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkSKÓT-os art journal
Következő cikkLift me up! Kezdjük!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,312KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink