18.2 C
New York
csütörtök, május 26, 2022

LIFT ME UP! – április

Bea megérkezett a legújabb LIFT ME UP kihívással. 😉

Emlékeztetőül, hogy miről is szól ez az új kihívás:

Szeretnénk kicsit elszakadni a stílusoktól és a személyes fejlődésre is összpontosítani, így váltakozó hónapokban bevezetjük a Lift me up! (Emelj fel!) című gyakorlatsorozatot. Mit is jelent ez? Minden 2. hónapban hozunk Nektek 5-5 kedvenc művet külföldi scrapperek által készített alkotásokból, a kihívást megelőző hónapból. Választhattok, hogy melyiket liftelitek, azaz készítitek el a Ti személyiségetekre szabva.

Nagyon fontos:
NEM MÁSOLÁT várunk el, hanem inspirálódást, bevonódást és személyiségetek mentén történő átalakítást, más alapanyagokat felhasználva, más érzelmekkel megtöltve, de mégis hasonlót. 🙂

Továbbá, aki indul a kihíváson köteles az alkotásánál bármilyen social media platformon történő megosztáskor megemlíteni az eredeti alkotót, akit liftelt. Biztosan jól fog neki esni! Légy szíves erre figyeljetek oda és tartsátok be!

Még egy kis apóság: A nevezésnek nem feltétele, hogy Sugallatokos termékekkel alkossatok, de természetesen örülni fogunk neki.

Ebben a hónapban az alábbi alkotóktók munkáit emeltük ki (név és instagram profil)
– Jaya Raghuvanshi: @jaya_raghuvanshi
– Olya Kravets: @olya_kravets_
– Marta Lapkowska: @maremis_small_art
– Juliya Tirskaya: @yulia_tirskaya
– Mucsi Bea: @bea.mucsi (a csapat választott, nem én :D)

Jó alkotást!

HATÁRIDŐ:

2020. április 30. éjfél

NYEREMÉNY:

Studio Forty ajándékcsomag

A nyertest továbbra is SORSOLÁSSAL választjuk ki.

KIEMELT ALKOTÓ:

A zsűri sem lesz tétlen, idén is a Sugallatok csapata választja ki azt a kiemelt alkotót, aki a következő hónapban szívesen látunk a blogon, mint vendégalkotót, és aki egy egyszeri 10%-os kedvezménykupont is bezsebelhet.

A HÓNAP LEGJE:

Mivel ti vagytok a legszuperebb közösség, amit csak kívánhatunk, és mindig megizzasztozok minket a hónap végi pontozásnál, ez a kategóriánk is megmarad idén is. A hónap legjét mindig mi nevezzük meg az adott hónap nyerteseinek kihirdetésekor. Nem állandó cím, folyton változik, attól függően, mi volt a legerősebb reakciónk, amit éreztünk a nevezett alkotásokkal kapcsolatban. A kiválasztott szintén egy 10%-os kedvezménykuponban részesül.

Év végi nagy nyeremény:

Idén, mint tavaly is, akik mind a 12 hónap kihívásán velünk tart, azok között kisorsolunk egy nagy értékű ajándékcsomagot a webshop termékei közül!

A szabályzat továbbra is a Fájlok között található, olvassátok el.

***

A LIFT ME UP! kihívásra érkezett alkotásaink:

Érdekel a mixed media? Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,330KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink