21 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Lépj be a nagybetűs ÉLET ajtaján – Jakubovics Anett

Sziasztok,

Jakubovics Anett vagyok, Virág jóvoltából alias HAJCSÁR, talán többen így ismertek. 😀

Körülbelül 4 éve foglalkozom scrapbook-al és mixed média technikával, a Sugallatoknak 1,5-2 éve vagyok aktív tagja. Az alkotás e formája életem szerves része, igazi szerelem.

Egy álmom vált valóra amikor az a megtiszteltetés ért, hogy februártól 6 hónapon keresztül a csapat vendégalkotója lehetek.

Ezúttal is szeretném megköszönni Virágnak és a csajoknak, hogy megszavazták nekem a bizalmat és megadták a lehetőséget, hogy ilyen szupertehetséges emberekkel alkothatok együtt hónapról hónapra, örökre hálás leszek nekik ezért. <3

Az e havi kihívásra Svetlana Sanochkia remekművét választottam inspirációnak, első látásra szerelem volt.

Alapnak a Mintay Dreamer kollekcióját használtam.

Imádom a Mintay papírokat. A mindig harmonikus és csodás színek mellett, meseszép mintákat tartalmaznak, így kevés díszítéssel is gyönyörű és nagyon mutatós alkotásokat lehet készíteni belőlük, így a profik mellett a kezdőknek is biztos sikerélményt biztosítanak.

A papír alá erősítésnek sörkartont tettem, amit átlátszó gessoval kentem át, hogy megvédjem a nedvességtől és ezáltal az esetleges szétmállástól vagy deformálódástól.

A keret textúrájának kialakításához repesztő pasztát, dekorhomokot és fehér gessot használtam. Nem szeretem ha valami egysíkú, általában szeretek több anyag együttes felhasználásával dolgozni.

Ezután már csak egy királylányra volt szükségem, aki illik a kompozícióba. Természetesen tudtam volna készíteni magamról ilyen képet, de attól Virág megint kiborult volna, mint az angyalostól – amit most kivételesen nem akartam, szent a béke alapon, hiszen szerencsére nagyon közeledik a Mixed Media Mulatság, ahol mégiscsak össze leszünk zárva 3 napig – így pont kapóra jött az egyik barátnőm tavaly előtti esküvője, ő tökéletesen illett a képbe.

Díszítésnek természetesen került rá a számomra elmaradhatatlan papírvirág, chipboard, dekorhomok valamint a hangulat miatt egy kis gyöngy és strasszkő.

Ezek rögzítéséhez, mint mindig, most is a magic ragasztót használtam, a dekorhomokhoz pedig a gel medium-ot.

A feliratot domborítottam domborító por és hőlégfúvó segítségével – ez az új mániám, ha lehetne, mindent domborítanék, mert gyönyörű textúrát és csillogást kölcsönöz.

A fényképet amikor körbe vágtam, levágtam róla a fátylat, amit az alkotáson egy darab tüllel helyettesítettem a 3D hatás fokozásának érdekében.

Ti mivel készültök még az e havi kihívásra? Jó alkotást és tartalmas énidőt kívánok mindenkinek!

Szeretettel,

Anett

Felhasznált termékek:

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,439KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink