18.8 C
New York
szombat, május 28, 2022

Lendületben! Lendületben?

Hullámokban törhet rá bármelyik alkotóra az alkotói láz és ugyanilyen hirtelen csaphat le ránk az alkotói válság 🙂 A hétköznapi pörgés sokszor megsebzi a lendületet, hiszen hiába az ötlet, ha nincs idő megvalósítani és hiába alszanak el végre mind a négyen, ha nem jön az ihlet.

Azonban valószínűleg a tudatalattink folyamatosan raktározza a számunkra mély benyomásokat. Így történt, hogy a táborban miközben körberajongtam ismét Bea alkotását, a saját workshoppomra fókuszáltam, de a látvány beégett az agyamba. Rendkívül inspiráló számomra a munkássága! Szóval elraktároztam és átadtam magam a Mixed Média Mulatság minden apró rezgésének.

Itthon már biztos voltam benne, hogy azzal a technikával, ahogy a 3in1 Hozzuk ki belőle a legtöbbet! tanfolyamon készítjük az albumot, elkészítem a tábori verziót is. A Titkos Randevú projekt a DT találkozón úgy született meg, hogy újrahasznosítani kívántuk a kis “pizzás” dobozokat és megmutatni azt, hogy hogyan készíthettek magatoknak shadow boxot otthon belőle. Az albumborító egy régi , jól bevált újra felhasználása a dobozoknak.

Az elkészítésnél az volt a tematikám, hogy azokkal a termékekkel, papírokkal és díszítőelemekkel fogok dolgozni és azokkal a bemutatott technikákkal, mint amikkel a táborban is alkottunk. Így használtam Vintage Paint Dusty Rose és Dusty Green festékeket, stencileket, pasztákat, szóró díszeket, matricákat, szalagokat, virágokat….

És íme a végeredmény! Gyakorlatilag Bea album liftje! És boldogan vállalom!

dav
dav
burst
dav

Felhasznált termékek:

Marta vendégalkotása villámként csapott le rám. Azonnal akartam egy oldalt készíteni a saját cukiságaimról. Aki egyszer bekerül a liftelés örvényébe… 🙂 Bár szerintem irtó nehéz dolog, mert vagy túlságosan is hasonlít az eredetire vagy kb. csak annyiban, hogy szintén scrapbook 🙂 Az azonban biztos, hogy válságos időkben, múzsakeresés közben és gyakorlásnak remek döntés lehet. (én tudatosan igyekszem inkább kerülni, mert kiegyenesíti, az amúgy igencsak tekervényes agyhullámaimat 🙂 )

Kiindulásnak egy letisztult, nem túl harsány, nem Szancsósan tulibuli oldalnak indult. Elkövettem egy-két bakit, ami majdnem tönkretette az eredeti terveimet, de jó gyakorlás volt ez is, hogy hogyan hozható vissza az erősebb színvilágból a pasztellesebb, halványabb, nyugodtabb összhatás.

És az kész oldal:

dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav

Felhasznált termékek:

This image has an empty alt attribute; its file name is 3176-10-300x300.jpg


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

This image has an empty alt attribute; its file name is mixed_media_scrapkor_szogletes.jpg
Előző cikkÖrökkön örökké
Következő cikkTe vagy a legjobb ….

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,333KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink