27.5 C
New York
szerda, augusztus 10, 2022

Lehull a lepel

Sziasztok!

Sokan tudjátok, akik nyomon követitek a Sugallatok facebook csoportját és a blogot, hogy óriási álmom vált valóra, hogy DT tag lettem. Imádom a mi kis Csapatunkat! A távolság miatt sajnos csak online tartjuk a kapcsolatot, de nem túlzás szinte napi szinten beszélünk. Rengeteget nevetünk és néha egymásnak sírjuk ki a bánatunkat is. Na és persze „húzzuk” egymást rendesen. 🙂
El is érkeztünk az alkotásom témájához! Lerántom a leplet és most kiderül az igazság!

Virágról köztudott, hogy mennyire „imádja” az unicornisokat és én jó DT tagként erre emlékeztetem is mindig! 🙂 (Tudom-tudom gonosz vagyok!) Viszont most bebizonyítom, hogy valójában rajong az egyszarvúkért, hiszen Ő maga is az láthatjátok a fotón. Eme fantasztikus felfedezést meg kellett örökítenem egy oldal formájában.

Virág ugye nem utálsz nagyon????? Amúgy lásd milyen jófej vagyok, megkíméllek a habos-babos, cuki-muki rózsaszín verziótól és hozzád egy kicsit közelebb álló színvilágú oldalt készítettem. Így már jobb ugye?
Fogadd sok-sok szeretettel! Remélem, azért egy icipicit tetszik Neked?!

Így készült az oldal:

Alapnak a Hazy Days kollekcióból 3 papírt választottam ki.  2-t megtéptem és a szélét barna Distress Inkkel színeztem, ezeket ragasztottam rá a 3. papír bal oldalára. Ezután lekentem átlátszó gessoval.      Barna misttel fújtam az oldalra, vizet spricceltem rá és megfolyattam egy kicsit, majd megszárítottam. Következett a stencilezés. Használtam az AALL and Create no.6-os stencilt modell pasztával és a no.17-es stencilt barna Distress Inkkel. A kép alá rétegeztem régi könyvlapot, Sizzix kivágatot, gézt, néhány fém díszítőelemet, tüll anyagot és a keretes chipboardot, melyet egy kicsit felvizezet fémes-kék selyemporral kentem le. Ezután ráragasztottam Virág fotóját, melyre rászerkesztettem egy unicornis szarvat. 🙂 Ragasztottam még rá néhány papírvirágot, melyek színben passzolnak a papír színeihez. Felkerültek a cuki kis csillámpónik is. A címnek választott feliratos csipit (a webshopban nem találtam sajnos) rozsdabarna selyemporral festettem le. Felkerült az oldalra még néhány Vintage Moments matrica is.
Nagy kedvenceim a szemcsés díszítők itt használtam barna microgyöngyöt, műanyagszemcsét, kék, sárga és fekete csillámport. Zárásképpen még a bélyegzés volt vissza az AALL and Create bélyegző no.50-es szettjéből a nagy kedvenc repedéses bélyegzővel és pacázás barna és fekete misttel.

 Az elkészült oldal:

Virág! Az utolsó szó jogán és a családi béke érdekében meg kívánom jegyezni, hogy nem szeretnék élő hörcsögöt kapni!

U.i.: Éljenek a csillámpónik és persze a hörcsögök is! 🙂 🙂

Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,430KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink