27.7 C
New York
szerda, augusztus 10, 2022

Légy önmagad!

Ezennel ünnepélyesen kihirdetem, hogy én nyertem a “Ki mutatja utoljára a maszkulin művét az áprilisi kihívásra?” versenyben! Lógó nyelvvel, de beértem én is a finisbe és mutatom az én verziómat a témára.

Rendhagyó módon a saját képemmel készítettem oldalt, férfias alkotás ide vagy oda. Szerintem így is lehet 🙂 Nekem meg sem fordult valahogy a fejemben, hogy másik fotóval alkossak, ez van, ebből kell főzni, pont. 🙂 Ráadásul gondolom, már úgyis mindenki unja a nagy meleget, jól fog esni a felfrissülés ezzel a téli képpel…;)

A kép színvilágát igazítottam az oldal alaphangulatához. Lássuk, hogyan készült az oldal:

  1. Alappapír: Cotton Candy, erre téptem hosszában egy csíkot az Until Dawn készlet Cold day papírjából.
  2. Stencileztem két oldalra és a tépett csíkra fent és lent ( stencil: Aall and Create No.17)
  3. Használtam néhány átlátszó matricát az Alice in Candyland varratokból
  4. Mindenféle papírból tépkedtem fecniket, használtam tag-eket a Writer’s Block készletből is és chipboard-darabokat a Royal hálós háttérből is.
  5. Tintáztam a papír 2 oldalát a Navy Blue (farmer kék) tintával, és ugyanezzel a színnel színeztem néhány csipi-darabot a Stitches készletből, majd ezeket itt-ott kilógattam a kompozíció alól.
  6. kicsit pecsételtem ide-oda az AAll and Create bélyegzőivel (ezzel és ezzel), az átlátszó fóliaívből került rá egy Remember (emlékezz) felirat és a képre egy Embrace your imperfections címke a Homegrown készlet szómatricái közül, ezzel kész is van!

Íme, a recept, hogy kombinálj össze 4-5 különböző készletet 🙂


Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,430KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink