13.5 C
New York
csütörtök, május 26, 2022

Vendégalkotónk: Szilágyi Marianna – Légy önmagad!

Piatek Let’s Flamingle papírkészlet és a lányom! Mindkettő tele energiával, színekkel és pezsgéssel.

Megrendeléskor még nem is gondoltam, hogy ennyire fog tetszeni élőben ez a papír, de amint megérkezett, tudtam, hogy szuper választás volt. A kivágatokat a többi készlettel együtt pár este alatt elkészítettem, így ezekkel már nagyon gyorsan lehetett az oldalt összeállítani. Csak milyen fotó is legyen rajta?!? nyaralós, állatkertes, dzsungeles, bármelyik jó választás lett volna, azonban eszembe jutott egy fénykép ami anno Petrámról készült az egyik nyári napon a kertünkben.

Igaz ez a fotó róla nem idei (2014-es), de még most is tükrözi az egyéniségét, élettel teli, színes minden napjait, amit ez a papírkészlet nagyon jól kiemel. (és bele is egyezett, hogy ő legyen ezen az oldalon!) ☺  – ((igen, már meg kell őket is kérdezni, nem szabad csak úgy kitenni őket a nagyvilágnak ☺)))

Bevallom, amikor csak nagyvonalakban összeállítottam az oldalt – papírokat , fotót egymásra rendeztem, akkor kicsit elgondolkodtam, hogy nekem így mindenféle festés és „pacsmagolás” nélkül is szép lett volna. De hát nem azért kerültem ebbe a csoportba, hogy itt megálljak! 😉

Az alapot lekentem átlátszó gessoval, stencileztem rá modell pasztával és amikor megszáradt, akkor indult a színek kavalkádja. Rájöttem imádós számomra a rózsaszín és a narancs egymás mellett, valamint az olíva zöld és a sárga, és a rózsaszínek minden árnyalata. Ezeket szivárványporokkal és mistekkel, no meg némi kis-vagy sok – vízzel és varázsoltam egymásra.

A fotót a 6*6-os készlet lapjaival és egy kis tüllel rétegeztem, került rá egy ovális szíves chipboard is a Mamma’s heart készletből is. Ezen keretes chipboard az oldalon még kiegészítésként megjelent máshol is. A cím pedig adta magát, és szerencsémre találtam is ilyet a webshopban is.

A kivágatok szinte maguktól illeszkedtek egymás mellé, majd egy kis Splash! tinta került még az oldalra – tudjátok, hogy van sárgában is? A pöttyözés előtt és után pedig a szórók és darák, valamint az arany hologram csillám, amiknek még fel kellett kerülniük egy kis gél médium segítségével.

És jött volna a bélyegzés, .. de  végül nekem nem hiányzott, így ez elmaradt… és készen is lettem ☺

Varázsoljatok Ti is igazi szín kavalkádot, mert itt minden adott hozzá!! És legyetek Ti is önmagatok!!! Alkossatok szépeket és mutassátok is meg!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,330KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink