22.2 C
New York
vasárnap, május 29, 2022

Lapozzunk

Azok a fránya X-ek 🙂 Az elsőnél még kacagva indulunk a babazsúrok vattacukros, színes léggömbös, csokitortás varázslatos világába. Majd a másodiknál kamaszos huncutsággal, kiélvezve a felnőttség előnyeit, pezsgős, mámoros éjszakán át táncolunk a barátainkkal. A harmadik valahogy az egyik legnagyobb mérföldkő. Már nem vagyunk gyerekek és már valahogy fontos, hogy ne múljon el olyan hamar, még szeretnénk belőle, csak még egy dalt…. És hiszed vagy sem, de egy pillanat alatt elértünk a 40-hez. Mikor mesélték, hogy bizony így lesz, csak legyintettünk, hogy ugyan már, velünk aztán sosem 🙂

S ahogyan az ünneplésnek, úgy a köszöntéseknek is megvan a maga stílusa, mely illeszkedik a korosztály sajátosságaihoz.

A kicsiknek színes, kedves, cukiságos lapot készítek. Nem cifrázom túl, csak sok-sok szépséges kivágat és kedvesség. Aranyos kis kiegészítője az ajándéknak.

Oh, a húszasok. Kacagok rajtuk, de tényleg. Vidámak, bulisak. Pénzátadót készítek, hogy legyen mit félretenni vagy legyen mit elbulizni. Kis trükkel lehet igazán mókás ajándékká tenni egy lapot.

A harmincasoknak igazán érdemes scrapbookos képeslapot készíteni. Fotóval is ellátom sokszor, hogy eltehessék emlékbe. Erről később hozok majd fotókat.

A negyvenes amúgy olyan szép. S ebben a hangulatban szívesen alkotok virágokkal. Rétegeket halmozok, ahogy ebben a korban már a lelkünknek is sok-sok érzelmi “emlékkérge” van.

Felhasznált termékek:

This image has an empty alt attribute; its file name is 3176-10-300x300.jpgÉrdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

This image has an empty alt attribute; its file name is mixed_media_scrapkor_szogletes.jpg

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,337KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink