15.7 C
New York
csütörtök, május 26, 2022

Kis kalózok a láthatáron!

Havi kihívás megint csak elgondolkodtatott engem is: legyenek hullámok, kalózos legyen és a fő színek: a sárga és a narancs. Persze jöhet hozzá még barna és fekete, köszi 😅. Tengeri emlékeket általában kékkel, türkizzel, kis homokszínnel kombinálva szoktunk elképzelni.

A színek és az égő hullámok kapcsán én nem a pusztítást, hanem a csodás naplementét láttam magam előtt. Volt is alkalmunk sokszor ezt a Balatonon megcsodálni, így az egyik ilyen emléket dolgoztam fel a saját fotóimat használva. Alapvetően ez egy nagyfotós, emlékmegőrzős, mesélős scrapbook oldal: dátummal, címmel és leírással. ( A történet az oldalon olvasható, így azt nem másolom ide is.)

A csodás francia papírkészletet választottam, mert emlékeztem, hogy van benne narancsos, korallos szín is, nemcsak a szokásos kék. Az egyik lapot kiválasztottam, művészkéssel megvágtam kicsit, hogy a fotót úgymond keretbe tudjam foglalni. Fotókat elhelyeztem, kiemeltem és a készlet elemeivel dekoráltam. Akvarell papírra pecsételtem és festettem meg a kivágott elemeket. A történetet pausz papírra nyomtattam, hiszen a készlet pausz kivágataiból is használtam párat.

Ebben a csoportban legtöbbször dekorációk szerepelnek, de bízok benne, hogy a hagyományos scrapbook oldalak is nagyobb teret nyernek mixedmedia elemekkel megspékelve.

Jó alkotást kívánok Mindenkinek! Még majd 3 nap van a havi kihívásból! Hajrá!! Menni fog!

Felhasznált termékek:

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkAhoy!
Következő cikkBlack Pearl

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,330KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink