22.3 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Kis bogaram

Júniusban ismét kedvenc alkotóink műveit liftelhetjük a havi kihíváson.

Személy szerint nagyon szeretem az altered art-ot, amikor különféle díszítőelemekből (vagy éppen maradékokból), otthon megtalálható kacatokból készíthetek valamit. Imádom, ahogyan a kis alkatrészek végül egy teljesen új tárggyá alakulnak, arról nem is beszélve, hogy kiélhetem a festési mániámat is. Hiszen ilyenkor, muszáj az elkészült művet átfesteni, életre kelteni.

Éppen ezért Julia Tirskaya csodálatos madarait választottam inspirációnak, és kreáltam egy bogarat a saját ízlésem és stílusom szerint.

A bogár alapját egy pizzásdobozból készítettem, amire megrajzoltam a formáját és kivágtam. Ezután felragasztottam az előzőleg szétvagdosott Dusty Attic chipboardot, ezzel adva egy plusz textúrát. Aztán elővettem a kincses dobozaimat, és elkezdtem kiválogatni a számomra tetsző dolgokat. A Mitform és Prima díszítőkön kívül egy régi medált, néhány óra alkatrészt, és egy kis darab számítógép nyáklapot használtam fel. Amikor tetszett az összkép, és leragasztottam mindent, alaposan lekentem fekete gessoval az egészet.

És jöhetett a festés, ami életre kelti a kis csáposomat 😊 Nem tudom, hány réteget festettem rá, de az biztos, hogy sokat! A sötétebb színekkel nagyszerűen lehet árnyékolni, a kis résekbe feketét folyatva megjelennek a legapróbb részletek is. Eredetileg steampunk-os színeket akartam használni, de aztán a kezembe akadt a Flame festék Finnabair-től, és muszáj volt néhány helyre felfestenem.

Az akrilfestékek száradását követően waxokkal játszottam, legvégül pedig kapott egy kis fehér festéket és tintát is.

Ki jön még a kihívásra?

Kíváncsi vagy, miket használtam?

Érdekel a mixed media? Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkMásolka
Következő cikkKék tündér

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,442KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink