18.8 C
New York
szombat, május 28, 2022

Kihívás elfogadva

Nem is tudom, honnan indult ez az új őrület, ami tökéletesen kibillenti az összes DT tagot a komfort zónájából.

A mumusainkat veszik elő és ránk eresztik, hogy küzdjünk meg velük.

Mit értek most mumus alatt?? Azokat a stílusokat, amiben sosem alkotunk. Azokat a színeket, amik nélkül vígan elvoltunk mostanáig és azokat a márkákat, amiket meghagytunk olyanoknak, akiknek a vérében is a termékkel való alkotás folyik.

Ezen szempontok alapján biztosan nem látnátok tőlem sosem narancs színekkel alkotást és ART By Marlene stílust és termékeket. Csodálatosak mind egytől – egyig, de tudjátok , mint Makó Jeruzsálemtől….

Drága Szilviánk, akinek nyilván nem okoz gondot még egy 100 napos kihívás sem ebben a stílusban, kedvesen küldött nekem termékeket, amiket használhattam, mert eddig tényleg egyetlen darabom sem volt….

Az art journalom ott van az asztalom mellett a párkányon, mert mindig, ha van valamilyen maradék festék, paszta, kikevert csoda, amit sajnálok kidobni, azonnal felkenem az egyik oldalára.

Volt egy majdnem kész oldal. Erre kívánkozott nagyon a Marlene egyik kivágata. Mintha magamat látnám a plage-on 🙂

A következő gyakorló oldalpárom már korántsem volt ennyire készen.

Erre az oldalra először felkerült a kivágott fotó hátulja. Erre stencileztem fekete gessoval és sűrítettem Magic powder-rel. Majd lila pacák is kerültek az oldalpárra és pár pillangó bélyegzővel. Ez volt a kiinduló. (Sajnos elfelejtettem lefotózni…)

Most elkezdtem kenegetni fehér gessoval, majd narancs és lila vízfestékkel pacsmagoltam. Semmi koncepció, csak úgy bele a nagyvilágba.

A papírokról kivágtam a piros kis sormintát és a holdat. Amolyan Alice a csodaországban irányba indultam tovább…

Világoskék akril jött ujjammal, narancs akril stencillel, model paszta AB Stúdió stencillel és ugyanez a stencil distress tintával.

Megvolt a gyakorlás, melynek során rájöttem, hogy semmi közöm ehhez a stílushoz. Nem jönnek a mozdulatok, nem látom át az egész folyamatot viszont bármikor bármennyi videót hajlandó vagyok megnézni róla, mert teljesen kikapcsol 🙂

Elengedve a vágyat, hogy jómagam is helytálljak ezen a vonalon, kicsit Szancsósítottam a feladaton. Egyszerűen felvittem gél médiummal a levágott papírdarabot, majd lekentem víztiszta gesso-val.

Distress tintával és stencillel vittem fel a buborékokat. Lemásoltam egy flamingót és fekete gesso-val kentem le. A vízfesték paletta narancs és piros színével alakítottam a hátteret.

Sárga és narancssárga bélyegzővel és szivaccsal vittem fel a stencil napsugár mintáját.

Szintén bélyegzővel és fekete tintával a feliratot. Rajzolva kis négyzeteket. Pink Distress tintával a nagyobb mintákat. Felpattant a kis bébike a flamingó hátára és kész is 🙂

Nos kérem szépen, ha nem is egyben, de sikerült szerintetek a kihívást teljesítenem?

Felhasznált termékek:

This image has an empty alt attribute; its file name is 3176-10-300x300.jpgÉrdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

This image has an empty alt attribute; its file name is mixed_media_scrapkor_szogletes.jpg
Előző cikkBúcsú a kedvencekkel
Következő cikkThe Fallen

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,333KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink