20.9 C
New York
kedd, augusztus 16, 2022

Kezdjetek nevetni…

Annabelle, … ez a havi Matinés kihívás igazán nagyon nehéz volt számomra. Egész hónapban kattogtam rajta és nem akartam, … ugyanakkor pedig kezdetektől fogva motoszkált egy ötlet a fejemben, .. amit végül, végre elkészítettem, .. mondjuk nem úgy ahogyan azt ezerszer kigondoltam, … de végre elszántam magam és valami, az az pontosan ez az oldalpár kerekedett ki belőle, amit most megmutatok Nektek is.

Minden nő egy baba: barbie vagy Annabelle. Itt majd azonnal Anna and the Barbiesra asszociáltam és innen már jött is Márti dala. Igen ám, de ezt sokáig csak vidáman és sok-sok színben láttam magam előtt, amíg a kezembe nem akadt egy régen vásárolt aall&create pecsétem (#83) egy nagyon csúnyácska, de mégis cuki lánykával és az ő kedves szeretetteljes mosolyával. A moodboard színeit: fekete, zöld, barna, kék és bordó használtam. Lim-lom gyanánt az éppen elfogyott lisztem zsákját vettem ház alapnak (babaháznak) és háttérnek (szeretem, hogy olyan szépen vannak varrva ezek a liszteszsákok 🙂 ), asztalomon talált tüll, cérna, chipi és papír darabokat, egy kettévágott írógépet, rég pakolgatott fóliaszöveget és a festék felitatásra használt popsitörlő darabot is felragasztottam.

A régi könyv lapjait gessoval kezeltem, majd szivárványporokkal megfestettem, stencileztem. A dal szövegét pauszra nyomtattam és tűzőgéppel rögíztettem a maradék papírzacskó alapra. Használtam washi tapaszt, stencileket, pecséteket, és fekete csillámos pasztát és szórókat is. Nehéz volt erre a kihívásra alkotni (filmet sem láttam), emiatt próbáltam a vidámabb oldalát megfogni és dalolva alkotni. Márti dala régen is tetszett és most megint itt duruzsol a fülemben: Kezdjetek el élni, ….

Jó alkotást kívánok Nektek is!

Felhasznált termékek:

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkThe Archivist
Következő cikkNyár, tenger, álmodozás

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,434KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink