31.4 C
New York
szombat, május 21, 2022

Képzeld el – Szilágyi Marianna

Képzelet és valóság, melyik az igazi?!? Álmainkat élni, vagy álmainkban élni, vagy élni és álmodni… a legjobb elképzelni és elérni!

Ezt az oldalt Petrámnak készítettem, Petráról az ő csodálatos lila világáról, aki nem ismer lehetetlen, elképzeli és megvalósítja(ha lehet, ha nem). Tündéri lelkével hisz a csodákban és azok létezésében, kreatívan és boldogan teszi a kis dolgát minden nap. Lila világban társai az unikornisok és a hableányok, no meg a tündérek is, akiket esténként meghív hozzánk egy-egy éjszakára.

A jelen havi Fantasy témájú kihívás belőlem többek között ezt varázsolta elő… imádtam készíteni és a legnagyobb öröm, hogy Petrának is nagyon tetszik és vitte is magával a szobájába.

…és jöjjön most akkor a hogyan is készült:

Nálam első a fotó – ezt még nyáron készítettük egy fürdőzés során, aztán Petra egy telefonos applikáció segítségével ezt varázsolta magának. Nagyon szerettem ezt a képet, el is mentettem és most csak elővettem. Szóval a fotó pipa 🙂 Utána az alapot választottam ki, amin megint nem sokat gondolkodtam, hiszen az Aqua Flora kollekció lila alapú háttere adta magát (pedig kicsit vacilláltam, hogy én magam fessem meg az egész égboltot, de végül arra jutottam, hogy erre a csodás alapra dolgozom ki az én csillagos világomat). A gessozott oldalra stencillel (Script – Aqua Flora stencil, és Blizzard of Stars stencil) sima, illetve egy kis csillámos splash festékkel kevert modell pasztával vittem fel a csillagokat és egy kis írást, majd vadul fröcskölni kezdtem a színben ideillő festékeimmel, mistjeimmel és még a lila szivárvány poromat is bevetettem. Közben amíg száradt elkezdtem építkezni: kerestem a rétegeket, díszeket, kivágatokat és elemeket, amik egyszer csak összeálltak.  … igen ám, de aztán szét kell szedni, hogy összeragasszuk, … így ezt az építkezést szerintem háromszor is elvégeztem, hiszen közben a chipiket (Aqua Flora chipboard, Believe in MAGIC nagy kör keret) is lefestettem , a gézt is megszíneztem… Mindeközben kicsit mindig alakult az elrendezés is. A rétegezéshez is a kollekció elemeit használtam. A díszítéshez került még be Scrapiniec csillag is a sok-sok szemcsés díszítő és üveggyöngy és matricák mellé. Az elején kikészítettem egy lila tüll darabot, amit mindenképpen használni szerettem volna…igen ám, de ez valahogy elbújt és csak akkor került megint elő, amikor majdnem készen voltam, .. így ezt utólag tologattam és ragasztottam a kívánkozó helyekre és nem az alapba építettem be, mint ahogyan ezt elsőre elképzeltem, .. De tudjátok mit? pont így akartam! 🙂  A legvégén az egészet egy sötétkék alapkartonra varrtam rá, mert én így szeretem. És a leeső cérnadarabokat is beépítettem még ahova lehetett. Nekem így lett kész az oldalam.

Ti is álmodjatok és alkossatok!! Határ csak a csillagos ég – vagy csak a fantázia szabhat határokat ?!?!…szóval próbáljátok ki ezt a színes és gazdag stílust, mert imádnivaló!


Előző cikkSoha ne feledd!
Következő cikkKarácsonybolt

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,319KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink