22.2 C
New York
vasárnap, május 29, 2022

Kedves – Szilágyi Marianna

Imádok fotózni, sokat és mindig, … így a nagyszámok törvénye alapján van amikor számomra is nagyon tetszetős fotó készül. Így történt ez is egy játszóteres délutánon, amikor a lányok jókedvűen játszottak, szép idő volt és sütött a nap is – Imádom! 

Ennek a hónapnak a kihívása a minimál stílus. Könnyű ennek megfelelni, ha van egy szeretem kép a kezünkben, mert akkor tényleg csak pár díszítő elem az, amit kíván az oldal. Az is jó ebben a stílusban, hogy viszonylag nagyon gyorsan lehet vele alkotni, mert amikor a belső énem azt mondaná, hogy még pakoljak rá valamit, akkor az már készen is van. És valljuk be, nem is kell sokszor több: örömmel gyorsan, szépet és maradandót alkotni magunk és családunk örömére. 

Az oldal elkészítésének leírása szerintem tovább tart, mint amennyit időt maga az oldal kívánt 🙂 Elsőként a moodboard színpalettája szerint megkerestem az alapot – nekem ez a Secret Place kollekció kivágó ívének a hátoldala lett. A tervezett kompozícióm alá minimálisat festettem, Ayeeda Pasztell Mist  Piszkos rózsaszínét és a Szivárványpor rózsaszínét használva. Festés előtt természetesen az oldalt színtelen gessoval kentem át. A fotó alatti minimális rétegezéshez dekorgumit és a kollekció papírkészletéből leeső részt használtam, amire az AALLandCreate bélyegzők 15-ös szettjét használva pecsételtem. Ugyanezt a mintát az alapkartonon is használtam. Egy kis rózsaszín pékzsineg, pár szivecskés gomb, üveggyöngy és a Secret Palace csodás virágos elemei kerültek még a fotó köré. Címnek a Vintage Summer chipboard A4 Lovely feliratát választottam, hiszen a képen az én egyik bájos, aranyos és kedves lánykám látható. 

Minimális idő, minimális alkotóelem és cserébe egy maximálisan szerethető oldal az ajándékunk! 

Alkossatok Ti is a kihívásra, sok még az idő, így akár több szépség is kikerülhet a kezeitek közül! Tudjátok: minimális a ráfordítandó időszükséglet is 😉 Hajrá!!  

Temesfői-Szilágyi Marianna – Manna

Előző cikkSzürke voltam …
Következő cikkBence a 4 éves Nagyfiú

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,337KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink