31.4 C
New York
szombat, május 21, 2022

Karola Witzak, a Mintay papírok szülőanyja

Rendhagyó módon ma egy külföldi vendégalkotót szeretnénk bemutatni Nektek. Fogadjátok Őt nagy szeretettel.

Sziasztok!

A nevem Karola Witczak, a Mintay papírmárka tulajdonosa és tervezője vagyok. Nagyon boldog vagyok, hogy a Sugallatok ScrapbookShop Magyarországon egyedüliként árulja a kollekcióinkat. Remélem, ti is örömötöket lelitek majd az alkotásban és inspirálónak találjátok majd mindkét papírkészletünket. Két különböző inspirációt készítettem Nektek, felhasználva mindkét papírkészletet – egy oldalt a Together és egy minialbumot a Celebrations készlettel.

Mi a legfontosabb és legérdekesebb a készleteinkben? Tudom, hogy a magyar scrapperek imádják a mixed media technikát, a mi papírjaink pedig a célnak tökéletesen megfelelnek! 240 gsm vastagságú, extra matt papírok, melyek különleges szerkezete lehetővé teszi a sokféle médium használatát, mint például gesso, modell paszta, mist-ek, akril és kréta hatású festékek, tinták, stb. Tapasztalataink szerint a papírjaink nem hullámosodnak még a legnedvesebb médium alatt sem. Hát nem nagyszerű? A másik különlegessége a papírjainknak, hogy a mintáiknak köszönhetően tökéletesen alkalmas az elemek kivágására és azok díszítőelemként való felhasználására. Azért tervezzük így a készleteinket, mert hisszük, hogy ez az egyszerű technika rengeteg lehetőséget rejt magában és ez egyfajta gazdaságos módszer azok számára, akik nem szeretnének sok díszítőelemet vásárolni. Egyszerűen csak vágj ki néhány mintát és használd díszítőelemként, rétegeket és látványos részleteket alkotva! Remélem, az alkotásaim inspirálni fognak titeket arra, hogy bátran alkossatok a Mintay Papers kollekciókkal! Alig várjuk, hogy lássuk, miket alkottok velük!

Karola említette, hogy két inspiriót készetett Nektek, melyből ma csak az elsőt mutatjuk meg és január elején a másikat. 🙂
Először is egy csodálatos minialbumot készítet nekünk a kislányáról a Celebrations kollekcióból. A kollekció január elejétől ismét elérhető lesz a webshopban, addig is darabra lehet kapni a papírokat.

Íme a csodás album

 

Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,319KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink