22.2 C
New York
vasárnap, május 29, 2022

Karácsonyi dobozka

Egész évben várom a Karácsonyt, mindig eltervezem mi mindent fogok készíteni, és aztán valahogy mindig meglepetésként ér, amikor beköszönt a December…a napok a szokásosnál is gyorsabban telnek a számtalan program és a várakozás miatt, … így a sok-sok terv közül, mint mindig és most idén is, van ami elmarad. Élvezni, megélni szeretem a decemberi csodákat és így el is engedem a sok-sok tervemet, mert pont így jó, ahogy van, ahogy sikerül, … aminek meg kell történnie, az valóra is válik.

A DD-t még el sem kezdtem, ..de tuti meglesz, mert ez lesz a harmadik a sorban és nagyon nagy élmény a gyerekeknek és nekünk is vissza-visszanézni, olvasgatni. Szóval DD előtt (nem helyette 🙂 ) most egy karácsonyi albumot készítettem, ami ajándéknak is kiváló.

Az albumot dobozba zártam. Ez a doboz önmagában is megállja a helyét, mehet bele csoki, vagy sok-sok kinyomtatott pl. szalagra fűzött fotó, de érkezett karácsonyi képeslapok gyűjtője is lehet. Én egy harmonika albumot helyeztem bele, amibe még fotók fognak kerülni. Minimálisan, laposan lehet csak díszíteni, mert különben a dobozka nem tudja elrejteni. Az album mágnesekkel kapcsolódik a dobozhoz, így együtt is és önállóan is jól mutatnak.

A díszítéshez egyszínű, bordó alapkartont és a Prima Marketing csodás karácsonyi papírkészletét használtam, sok-sok sizzix kivágattal, primás virágokkal, arany, valamint fehér festékkel, szóró gyöngyökkel és némi csillámmal. Használtam még a Scrapiniec Holly Jolly bordűr szettjét is, amit a nagy kedvencem shabby embossing porral szórtam meg. Ici-pici bélyegzés is helyet kapott és ennyi, …. Ja és varrtam is egy kicsikét 🙂 .

Karácsonyig még van idő egy ilyen gyors album/ ajándékdoboz elkészítésére is.

Ha összetettebb, játékosabb, mixed mediásabb albumokat szeretnétek a decemberről, akkor ajánlom a következő workshopokat, ahol sok-sok segítség is rendelkezésetekre áll:

Jó alkotást és örömteli várakozást kívánok!

és most jöhetnek a fotók:

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!


Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,337KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink