20.9 C
New York
kedd, augusztus 16, 2022

Karácsony, amikor még kislány voltam

Sziasztok!

A glamour kihíváshoz egy régi karácsonyi fotót választottam, melyen a nővéremmel vagyok. Nem ér nevetni a frufrunkon! 🙂 Amíg keresgéltem a fotók között jó volt visszaemlékezni a régi szép időkre. Újabb és újabb élmények elevenedtek fel, hol nagyokat nevettem, hol pedig könny csordult a szemembe.

Na, de most térjünk rá az oldalra, hogy hogyan is készült.

Alapnak a 13arts Until Dawn kollekciójából választottam egy 12”-es papírt, melyet átlátszó gessoval kentem le. Wreath stencillel és modell pasztával stencileztem, még száradás előtt szórtam bele kék és rózsaszín csillámport. Greetings stencil következett, melybe kékesen irizáló csillámport hintettem.

Jöhetett a rétegezés. Bár a fotón nem látszik az alsó réteg egy Sizzix-el domborított írásvetítő fólia, melyet kör alakúra vágtam. Sörkartonnal emeltem el az oldaltól, így alá tudtam még ragasztani a fehér gessoval lekent chipboardokat: Tatting Christmas – XL bordűrök, Christmas Sketch – sarok díszítők. A fóliára ragasztottam fehér csipkét, erre pedig a sörkartonnal elemelt fotót. A kép szélét fehér gessoval festettem be, hogy még téliesebb hatása legyen az oldalnak. Az Until Dawn kollekció egyik papírjából vágtam ki a virágokat és ragasztottam a fotó köré.  Címnek pedig egy Scrapiniec chipit vágtam szét (nem találtam már a webshopban) bekentem fehér gessoval. Száradás után kék Distress Inkkel színeztem be a felirat széleit, majd felragasztottam a fotóra.

Díszítésként használtam még papírvirágot, ezüst bolyós termést, bibét, ezüst láncocskát, csillag flittert és szemcsés díszítőket: ezüst XS microgyöngyöt, miniüveggolyót, fakórózsaszín-, világoskék darát, műanyagszemcsét és végül kékesen irizáló csillámport.

Befejezésképpen pedig pecsételtem párat és egy kicsit felvizezett fehér-, ezüst Splash tintával pacáztam.

Íme az én glamour karácsonyi oldalam:

Ebben az évben ez az utolsó bejegyzésem, így szeretném megragadni az alkalmat és Mindenkinek egészségben, boldogságban, sikerekben gazdag boldog új évet kívánok!
Jövőre találkozunk! 🙂

Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,434KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink