20.9 C
New York
kedd, augusztus 16, 2022

Kaktuszos emlék

Ebben a hónapban dupla kihívással kellett megküzdenünk nekünk, mint DT tagoknak, hiszen adott egy havi filmes matiné: A Jó, a Rossz és a Csúf c. film alapján összeállított moodboard és egy alkotócsomag, ami lássuk be elég kötött, és ezt kellett felhasználni, ebből kellett alkotni. A könnyebbség szerintem annyi volt ez esetben, hogy a színvilága a csomagnak megfelelt az elvárásoknak, így bátran lehetett az elemeit alkalmazni. A nehézség nekem főként az volt, hogy ezt a két stílust hogyan ötvözzem, a szép alkotócsomagból hogyan lesz western, illetve hogy a csomag elemeit lehetőség szerint maximálisan felhasználjam és ugyanakkor elég is legyen, ne egészítsem ki sok más alkotóelemmel.

Scrapbook oldalt készítettem, aminek alapja az alkotócsomag egyik lapja volt. A stencilezett mintát hődomborítottam. Nagyon szeretem ahogyan a domborítópor a hő hatására életre kell és szépséges, egyedi bevonatot képez. Szóval ilyen szépséget tettem a háttérbe és erre építettem a “körözési lapot”, amin a havi mottónak megfelelően a kaktusz dominál.

Egyébként a Festetics Kastély Pálmaházában tényleg úgy el tűnt a virágok között a lányom, hogy keresni kellett egy kicsikét. Készült sok-sok növényes, kaktuszos fotó is, amit jó lenne egy albumba is foglalni. Lehet ebből a készletből lenne célszerű elkészíteni, mert alkotás közben kicsit megszerettem, annak ellenére, hogy elsőnek nagyon tartottam tőle. Ki az aki szintén kedvet kapott még ehhez a készlethez?

Alkossatok Ti is és mutassátok meg!

Felhasznált termékek:

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,434KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink