22.2 C
New York
szombat, május 28, 2022

Just married

Imádom az esküvőket. A ruhák, a hangulat, a boldogság… azt hiszem, szinte minden kislány nagyjából 5 éves kora óta tervezgeti az esküvőjét, hogy milyen lesz a ruha, milyen lesz a virág a kezében, és persze nem utolsó sorban: milyen lesz a vőlegény 😀 Azt hiszem, Adrinak egyikre sem lehetett panasza: egyszerűen meseszépek voltak Attilával, és az összes fotójukon úgy néznek ki, mint akik egy esküvői magazinból léptek ki.

Megrendelésre készítettem nekik az alábbi vásznamat, ami miatt nagyon izgultam, hiszen Adri olyan stílusos és igényes, hogy tökéletesen ehhez passzoló lakásdíszt akartam készíteni nekik, amire ránézve sok-sok évig gondolhassák, hogy megérte hozzám fordulniuk ezzel a megtisztelő felkéréssel 🙂 A kritériumokat illetően maximálisan rugalmas volt, egy nagyjábóli színvilágot határozott csak meg nekem, illetve, hogy legyen rajta hőlégballon (egy hőlégballon fedélzetén történt a lánykérés). Rögtön tudtam, hogy a Mintay – Secret Place kollekció lesz hozzá a befutó, és miután erre ő is rábólintott, neki is álltam a megvalósításnak:

Az alap egy 30×40 centis feszített vászon, amire a készletből téptem az egyik papírból két elvékonyodó “csíkot”. Elkezdtem elrendezgetni rajta a képeket, – a kapott 6-ból végül csak kettőt – és sakkozgatni kezdtem a díszítőelemekkel. A készlet kivágóíve tökéletes, mintha csak ehhez a projekthez készült volna! Ezen kívül került rá orvosi géz, prima virágok (ebből és ebből a készletből), sizzix-szel vágott levélkék, mehendi bordűr chipboard, Piatek Awakening szómatricák, illetve a kedvencem, ami már sajnos nincs több, de valahogy muszáj lesz szereznem: a kis “fészek”, ami itthon a favágás egyik mellékterméke volt 😀

Miután nagyjából elégedett voltam az összképpel, leszedtem mindent, és elkezdtem festeni: a 13arts piszkos rózsaszín és fahéj mist-jével fújtam a vászonra, ezt jócskán felvizeztem, folyattam, itt-ott visszatörölgettem… Stencileztemmodellpasztával, száradás után pedig elkezdtem mindent felragasztgatni. (Gyönyörűek ezek a keretek is, bár bevallom vérzett a szívem, mert a papír másik fele is mesés!)

A legvégén egy kis bélyegzés, minimális pacázás… és már el is készültem 🙂

A végeredmény elérte a célját, a címzettnek nagyon tetszett, így én is nagyon boldog vagyok 🙂 Adri, Atti, nagyon sok boldogságot Nektek egy életen át! <3

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,337KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink