15.7 C
New York
csütörtök, május 26, 2022

JOY

Sziasztok!

Decemberi leány révén a kedvenc évszakom a tél. Imádom a havat!
Így harmincon is túl ugyan az a reggeli rutinom december 1-től, mint kislány koromban. 🙂 Rohanok az ablakhoz és azt lesem vajon esett-e már a hó. Sajnos erre még várnom kell, így most a karácsonyi oldalak készítésével hangolódom a télre.

Kisfiam mumusa a fotózás az oviban. Nem szereti, tavaly nem is készült róla kép. Most azonban odaállt, bár a mosolya nem a legtermészetesebb, de én így is nagyon büszke vagyok rá! A kedvenc képem most nincs ezen az oldalon, mert az külön alkotást érdemel. 😀

Az oldalam alapja a Breeze of the forest 12”-es kollekció egyik papírja. Díszítésnek a Breeze of Forest Sheet 6-os és Breeze of Forest Sheet 3-as kivágatait használtam. Egy karácsonyfát próbáltam kialakítani a fotókkal és a díszítőelemekkel. A fotóknak keretet vágtam Sizzix-szel. A díszítéshez használtam karácsonyi chipboardokat. Holly Jolly bordűr szettet a 13arts vízfestékkel, óarany-, zöld kristály csillámos-, piros kristály csillámos Splash tintával, az Under the stars szettből a feliratokat, csillagokat arany-szatén selyemporral, Christmas Sketch hópelyheket pedig fehér Spalsh tintával színeztem meg. Az oldalról hiányzott meg egy kis fekete szín, így a 13arts On the Wall A5 matrica szettjéből happy, love és magic szavakat használtam fel. Az üresebb részeket a Finnabair – Mechanicals mini csillagokkal és fél gyöngyökkel töltöttem ki. Az élénkebb színeket szokásos módon fehér gessoval tompítottam. Szemcsés díszítőelemek is kerültek az oldalra arany XS mikrogyöngy és műanyagszemcse.  Distress Ink walnut stain tintapárnával és Blizzard of Stars stencillel maszkoltam. Ranger Archival fekete tintapárnával és kottás bélyegzővel pecsételtem. Végül pedig felvizezett fehér Spalsh tintával pacáztam.

 

Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,330KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink