18.8 C
New York
szombat, május 28, 2022

Jazz

Sziasztok!

Több, mint fél év elteltével már ki merem jelenteni, hogy a 2019-es év nem az én évem. 🙁 Azért bízom benne, hogy ennyi rossz után már csak jó jöhet! Sajnos az alkotásra is kevesebb időm jut, de amikor van szabad fél órám, már szaladok is az alkotószobámba. 🙂 Egy ilyen szabad fél órában készült ez az art journal odalpár is, amit most mutatok Nektek.

Mindkét oldalt lekentem nagyon vékonyan fehér gessoval, sőt néhány helyen (még száradás előtt) visszatöröltem papírtörlővel. Barna és türkiz Distress Inkkel színeztem meg az oldalak széleit. Ugyan ezeket a tintákat használtam a stencilezéshez is: AB Studio stencil ID-14,   AALL and Create stencil no.6.  A Ciao Bella Jazz Club kollekció 12-es papírjából és a creative pad A4-ből vágtam ki a betűket, a lemezt és az énekesnőt.
Bal oldalra ragasztottam a szöveget és néhány fekete Distress Inkkel színezett Believe in MAGIC nagy háttér chipboardot, fekete szizált. Jobb oldalra legalulra került a fekete szizál, Believe in MAGIC nagy háttér chipboard, sörkartonnal elemelve a lemez és végül az énekesnő. Mindkét oldalra pecsételtem kottás- és az AALL and Create no.50-es szettből a repedéses bélyegzővel. Tűfilccel firkáltam a betűk köré és az oldalak széleire. Végül pedig fekete misstel és fehér Splash tintával pacáztam.
Majdnem elfelejtettem, mindent a kedvenc Magic ragasztómmal ragasztottam fel. 😉

Ugye milyen egyszerű és gyorsan elkészíthető oldalpár lett?

Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,333KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink