20.3 C
New York
péntek, május 27, 2022

Játszani és alkotni jó

Sugallatos Scrapkörben a lányok mindig gondoskodnak róla, hogy ne unatkozzunk. Most is, mintha nem lenne elég a rendszeres havi kihívás, újabb challengek futnak, … ami most engem is elkapott. Fiath Mónitól kaptam a feladatot: Monochróm alkotás legyen és nem használhatok semmi scrapbook papírt! és persze a többiek is adtak hozzá ötleteket, minthogy rózsaszín sem lehet, és társai, ..

Elsőnek kékben, tengeres, csillagos dolgokban gondolkodtam, .. de a kezem mindig scrapbook papír után kutatott, … nagyon nehéz elengedni, hogy ne valami szépség vezérelje a gondolataimat. Pár napig pihent is a feladat, én tettem-vettem a dolgomat, közben kiürült egy lisztes zsák is és meg kellett bontsak egy újat, … letéptem a zsák varrott részét és most nem a kukában landolt, hanem megfogtam, mert megfogott 🙂 Szép kraft zsák, géppel megvarrva, … Na ez lett az első elem az alkotásomhoz, aztán innen már gyorsan ment a történet, bevonzottam a barnát (Móni mumusát) és elkészült a dekoráció, ami szülinapi ajándék lesz (pszt!)

Rétegelt lemezre dolgoztam, amit első körben fehér gessoval kentem át, majd erre jöttek az Impastok és a csodaporok, úgymint a 13art-os TigerEye, a Ayeeda barna szivárványpor és Lindy’s barna mágikus porfestéke. Az alapot még stencillel, repesztőpasztával és pecséttel gazdagítottam. Került az alkotásra csipke, csomagolópapír, régi könyvlapokból vágott csipke, gyurmafigura, zsákanyag, szizál, chipboard, golyók és virágok – és ezek mind-mind maradékok, ami innen-onnan megmaradtak. A kedves Tandis szívecskés lányka az az, ami direkt ide készült, az nem volt maradék. 🙂 Kerestem hozzá egy igazán kedvenc idézetet/címet és kész is voltam. Na jó, jött még egy kis szemcse, meg szóró, meg fröcskölés, és összeállt az egész.

Mónitól kapott feladat kipipálva 🙂 és köszönöm neki a lehetőséget, hiszen ilyen kihívásokkal mindig felfedezünk magunkban egy másik lehetőséget, új dolgok születnek a kezünk alatt… Lehet nehéz nekifogni, belekezdeni, de ha megvan egy szál, amit megragadunk onnan nincs megállás! Úgyhogy Ti is bátran, alkossatok és játszatok, .. hiszen játék ez az egész! Hamarosan én is közzéteszem, hogy én kit fogok kihívni – Reszkessetek 😉

Felhasznált termékek:

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,332KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink