18.8 C
New York
szombat, május 28, 2022

Itt van az ősz, itt van újra…

Amikor azon gondolkodtam, hogy mivel álljak elő Eszter mood boardjára, akkor jöttem rá, hogy egy jó ideje nem készítettem klasszikus 12″-es oldalt. Őszinte leszek, félve álltam neki, mert annyira elszoktam már tőle és a zöld, mint szín, sem áll annyira közel a szívemhez. Azonban mikor nekiláttam, azonnal megjött a kedvem és az ihletem.

Step by step leírás

  1. Fogtam a 13@arts legújabb kollekciójából, a Vintage Momentsből egy papírt és azt használtam alapnak, melyet átlátszó gesso segítségével óvtam meg az elázástól.
  2. Ezt követően szintén az említett papírkollekcióból kivágtam néhány bimbózó virág motívumot, melyet díszítésnek használtam.
  3. Egy sűrű mintázatú pöttyös stencilt választottam, művészkéssel felvittem a modell pasztát és kialakítottam a textúrát.
  4. Zöld színű miszttel és barna szivárványporral színeztem a hátteret, melyre csipkét, gézt és zöld szizált ragasztottam.
  5. A Scrapiniec XL-es méretű Fantasma kollekciójából felhasználtam két különböző designű bordűrt a díszítéshez, valamint és további keretekkel és ágakkal dobtam fel a kompozíciót a Water Plants termékcsaládból.
  6. Különböző papír virágokkal, szalaggal és fém díszekkel egészítettem ki a design-t.
  7. A hátteret különböző mintázatú bélyegzőkkel dobtam fel, melyhez fekete tintát használtam.
  8. Legutóljára a csillámok és egyéb szemcsés díszítőelemek használata maradt, melyeket a jól bevált gel mediummal rögzítettem.

Íme a végeredmény

Néhány részletfotó

Felhasznált anyagok:

Előző cikkŐszi hangulat
Következő cikkFollow your heart

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,333KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink