15.7 C
New York
csütörtök, május 26, 2022

Itt van az ősz, itt van újra…

…és egészen mostanáig valahogy nem mozdult meg bennem igazán semmi a jöttére, de idén valahogy nem tudok betelni vele. A színek, a fények, a falevelek, még kültéri programot is többet szervezünk az elmúlt hetekben, mint korábban.

Ennek fényében most egy kinyitható képeslapot hoztam, amit kicsit a családom ihletett, de főként az őszi hangulatom. Az arany, a rozsdabarna, a kicsit bronzos beütés nekem nagyon bejött most, a lepke és a mosolygó fej a papír mintájában pedig a játékosságot, vagyis a kisfiamat jelképezi; a kis villanykörte pedig a férjem miatt került rá, neki nagyon tetszik ez az elem 🙂 Így mindig ők jutnak eszembe a lapról, valahányszor ránézek, szóval úgy döntöttem, meg is tartom magamnak…:) A feliratokat pedig talán nem is kell magyarázni.

Nagyon hamar összeállt a végleges elrendezés.  A kraft alapkartonra a 7 Dots Studio Dreamscapes papírjait ragasztottam fel, amelyeket különböző méretű csíkokra vágtam, öregbítettem; stencileztem néhány háromszöget ide-oda, rákerült még 2 tag-ecske ugyanebből a kollekcióból, egy matrica-lepke, amit előbb körbevágtam; némi fém dísz, gyurma-keret, különböző méretű golyó, amiket selyempor és víz keverékével színeztem (ahogy egyébként a keretet is, miután barnára színeztem), egy kis szizál, némi mica pehely, néhány jól és kevésbé jól irányzott festékpötty és mist-pötty,  átlátszó mini üveggyolyó, et voila! Kész is! 🙂 Mutatom:

Én elégedett vagyok a végeredménnyel, remélem, Nektek is tetszik! 🙂

Köszönöm, hogy itt jártál, és örülök, ha hagysz néhány kedves sort is! 🙂

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,330KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink