27.7 C
New York
szerda, augusztus 10, 2022

Itt a tavasz!

Ebben a hónapban is liftelésé a főszerep. Csodaszép inspirációk vesznek Minket körbe, amiből a kihíváshoz igencsak nehéz a kört leszűkíteni 5-re és azon belül pedig még választani is kell (hacsak nem alkotjuk meg mind 🙂 ) .

Én most a csodálatos Olya Kravetz-t választottam. Próbáltam az alkotását jól szemügyre venni és a részleteit megragadni, de bevallom kicsit el is vesztem benne … Sok olyan alapanyaggal dolgozik, ami nekem nem áll rendelkezésemre, ennek ellenére igyekeztem a vonalait követni, és magamra formálni.

Vászont választottam alapnak, amit gessozás után vízfestékkel ( 13art és Prima Marketing Vintage pastels) és mistekkel színeztem meg. Stencileztem és pecsételtem az alapra majd elkezdtem az építkezést. Ideillő rizspapír hiányában a különböző háttér texturákkal és washi tapasszal igyekeztem egy kicsit mozgalmasabbá tenni a hátteret. A fénykép kereteit és a stencilezett mintákat is néhol domborítóporral emeltem ki.

A tavasz előcsalogatásához a P13 The Four Seasons- Spring készletét és kivágóíveit , valamint a 49Market csodás virágkészletét (Vintage Shades Potpourri – Orchid) használtam.

Alkalmaztam gyurmadíszeket is, amit régi fémdíszek tartódobozából gipszből öntöttem ki, majd festékkel illetve waxszal színeztem. A rétegezés után jöttek a szokásos szemcsés díszítők. Itt most Olya hatására igyekeztem a golyócskákból halmokat formázni. Nagyon örülök, hogy a liftelések során újabb dolgokat próbálok ki és így is fejlesztem magam.

Egyik kedvenc, vidám versemmel kívánok Mindenkinek vidám és boldog napot!

Szabó Lőrinc: Tavasz

„Mi az?” – kérdezte Vén Rigó.
„Tavasz” – felelt a Nap.
„Megjött?” – kérdezte Vén Rigó.
„Meg ám!” – felelt a Nap.

„Szeretsz?” – kérdezte Vén Rigó.
„Szeretlek!” – szólt a Nap.
„Akkor hát szép lesz a világ?”
„Még szebb és boldogabb!”

 

Felhasznált termékek:

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkOh happy day
Következő cikkVintage – Sabrina Perna

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,430KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink