21 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Hogyan mondjam el Neked?

Mindig tetszettek azok az extra tálalások, vagy vicces megoldások, ahogy az  apukákkal közlik a baba érkezésének hírét. Negyedjére szalasztottam el az alkalmat. Nálunk mindig valami drámai fordulat, vagy elkapkodott pillanat maradt meg erről emlékül. Semmi kiscipő bekészítése, pocakrajzok vagy számtani példával való utalások.

Ezt a kis emléklapot utólag készítettem,mert valahogy így szerettem volna én ezt közölni.

A kihívás hármas szempontját szigorúan szem előtt tartva lett kékes a színvilág és nem azért, mert tudnák már Borsóka nemét 🙂

Nem is kérdés, hogy az új Northern Lights kollekció azonnal rabul ejtett mindenkit, de bevallom engem a Paint Chips kollekció legalább annyira elvarázsolt. Ebből használtam fel egy 10 cm magas csíkot, amit három részre hajtottam. A koncepció az volt, hogy úgy pillantsa meg a fontos részleteket, ahogy azok időrendi sorrendben keletkeztek 🙂 Előbb a terhességi teszt és később az ultrahang kép.

A stencilezéshez egy korábbi türkiz keveréket használtam, amit maradék struktúr pasztából és modell pasztából kevertem ki és misttel és akril festékkel színeztem.

A kiválasztott chipboardokat is misttel és splash tintával színeztem meg. Rétegzéshez használtam géz lapot, kis taget. A díszítést darákkal, fröcsköléssel, papír és fém virágokkal, chipboard levéllel tarkítottam még.

 

Felhasznált termékek:

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,439KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink