28.8 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

His&Hers – vendégalkotónk: Tihany Tamara

Na jó, ez a fotó meg  His&Hers készlet úgy összeillenek, mint a borsó meg a héja, nem? Vagy mintha tavaly júliusban direkt ehhez a készlethez lőttük volna a fotót a barátaink esküvőjén… 😀 Pedig amúgy nem, sőt, akkor még nem is tudtam ennek a készletnek a létezéséről! Sőt, még azt se mondanám, hogy a fotó miatt választottam. 😀 Itthon álltak össze ilyen szépen egy egységgé a fejemben. ☺

A nagyon sötét hátteret gessoval és száraz ecsettel átkentem, aztán stencillel és modell pasztával sziveket csináltam a háttérre, majd lila és kék vízfestékkel festettem rá egy nagyobbacska pacát, amit festés közben folyamatosan szárítottam is. Tehát vízfesték bővízzel, szárítás, aztán újra vízfesték, újra szárítás, míg a nekem tetsző eredményt el nem értem. A vízfesték színét a kivágott papírvirágok színéhez igyekeztem igazítani.

A His&Hers papírok aljáról levágtam a papírok nevét jelölő csíkokat, és a fotóm mellé ragasztgattam őket, a szépen írott szövegek remekül passzoltak a fotóm témájához ugyanis. Gyakorlatilag ezeket a kis papírcsíkokat használtam címként az oldalamon. Kevéske díszítőelemet használtam, nagyjából csak a papírvirágokat, egy darab álomfogó csipit, és a tollas papírból kivágott tollakat, amiket szintén vízfestékkel színeztem a kívánt árnyalatra. Ezután már csak apró finomítgatások voltak hátra, hatalmas fekete pacák a jobb alsó sarokba, illetve némelyik szív alkoholos filces körbefirkálása, dátumbélyegzés, ilyesmik.

Felhasználtam:

gesso 

modelpaszta

szivecskés stencil 

His&Hers papírok

álomcsapda csipi

fekete tinta 

Előző cikkMade with love
Következő cikkTravel the world

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,443KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink