27.5 C
New York
szerda, augusztus 10, 2022

Hattyúdal

Ma egy minialbumot hoztam nektek a 7 Dots Studio Garden Party készletével és a Studio 75 albumjával.

Az album címe Swan song, vagyis hattyúdal, nem véletlenül. Búcsúalbumnak szántam, valakiről, aki már elbúcsúzott tőlünk. Egyelőre fényképek nem kerültek bele, mert még nem jutott el a tulajdonosánhoz, így a fotók helyét fehér papír jelzi.

Mikor megláttam ezt a papírkészletet, rögtön tudtam, mi fog belőle készülni. A színek, a minták, a szócímkék mintha egyenesen ebbe az albumba készültek volna.

Mielőtt elkezdtem felöltöztetni az albumot, szétszedtem lapjaira; a háttérpapírokat a megfelelő méretre vágtam, majd a lukakat átrajzoltam a chipboard lapokról és kivagdostam őket, így kerültek felragasztásra.

Bár ebben a papírkészletben nincs annyi a hőn szeretett kivagdosnivalókból, azért kemény munkával találtam benne és vagdostam. 🙂 Magas rétegeket nem akartam képezni, tekintve, hogy akkor az album összecsukhatatlanná válik, és a díszítés is úgy összességében elég minimál lett; de van benne pecsételés, vagdosás, gesso-zás, stencilezés, vagdosás, festés, ragasztás, vagdosás, tépkedés és egy kis vagdosás is 😀

Az albumban egy Shakespeare-szonett olvasható, amit pauszra nyomtattam és “versszakonként” szétvágtam. Személy szerint imádom Shakespeare-t, és ez a vers most különösen szíven talált.

Mutatom a fényképeket (sajnos esik az eső, képtelenség normálisan fotózni) és a poszt végén felsorolom, mi mindent használtam fel 🙂

 

Az album napokig készült, de nem a nehézsége/bonyolultsága miatt (szerintem az “egyszerű, de nagyszerű” kategóriába sorolható) , inkább a témája miatt.

Amit felhasználtam hozzá:

Papír, szócímke, kivágatok, matricák, tag-ek: : Garden Party / 7 Dots Studio

Csipik: tégla, levendula-keret, gyöngyvirágos keret

Pecsét : AAll and Create no. 47 és no. 80

Stencil: Doily,  tégla, vonalak

Ragasztó: Magic

Ici-pici festék (borítón): Splash tinta

és természetesen a fólia-kivágatok, amiket szuperül lehet címnek, feliratnak használni : átlátszó fólia

Remélem, tetszik nektek és kedvet kaptok az albumkészítéshez! 🙂

Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,430KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink