27.5 C
New York
szerda, augusztus 10, 2022

Harmony

Meglátni és megszeretni 🙂 Igaz ez a Mintay Harmony papírkészletre és lányom kedvenckéjére is. December óta tartozik hozzánk, és nagyon sok örömöt, meglepit okoz minden nap. Amennyire tüskés, annyira puha és kedves állatka (afrikai fehérhasú törpesün) , akárcsak a kaktusz, ami a töviseivel tart minket távol, pedig csodaszép és érzékeny növény, és meseszép virágokkal képes megajándékozni bennünket. Sünikénk hagyja magát simogatni, játszadozik, de ha kell, össze is tud ám gömbölyödni 🙂 .

Szóval, így ők hárman párban: Harmony, Süni és a Kaktuszos Woodouts alap. Mindet szeretem!

Az alapot türkiz színű Vintage Paint krétafestékkel festettem le. Az alapra stencileztem distress inkkel, majd modellpasztával, festettem inktense ceruzával, színeztem distress crayonnal és Old denim waxxal is kezeltem. Ettől annyira finom illata és selymesen csillogós árnyalata van. Ahol szükségesnek láttam ott még az újdonságnak számító fehér színű matt waxot is bevetetettem és fröcsköltem fehérrel és farmerkék Ayeeda Gyöngyház Mist tintával is.

A kaktusz cserepet és a díszítést a Harmony papírkészlet lapjaiból, és a kivágóív elemeiből építettem fel. Már az előrendelés pillanatában tudtam, hogy ezt a készletet farmer anyaggal fogom kombinálni. Gyorsan kerestem egy kinőtt farmernacit és készítettem belőle alapot a fénykép köré, valamint sizzix rózsákat is a készlet szépséges virágai mellé. A díszítéshez használtam még géz lapokat valamint szemcsés díszítőket is. A Prima Marketing platinum üveg törmeléke nekem nagyon tetszik ehhez a papírhoz, így azt is használtam bőven.

Amikor összeállt a kis alkotás, akkor még fröcsköltem felvizezett fehér festékkel, körbefirkáltam a fotót, egy kis matrica és kész is lettem. Petra nagyon örült a kis ajándéknak. Bízok benne, hogy egy kicsit nektek is tetszik 🙂

Ha tehetitek maradjatok otthon és alkossatok Tis is!! Szép Napot!

Felhasznált termékek:

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,430KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink