20.9 C
New York
kedd, augusztus 16, 2022

Gyűjtsd a meseszép pillanatokat

Kicsi szívünkbe megint Karácsony költözik! Ilyenkor még jobban szeretem az apró pillanatokat , a kis varázslatokat megörökíteni. Sok év óta végre sikerült karácsonyi fotózáson részt vennünk. A csodás fotókat még várom, de addig is a fotózáson, a telefonommal elkapott pár pillanatot mindenképpen oldalba kellett foglalnom, mert nagyon szeretem őket. Így egy sokfotós – na jó, csak 3 fotós – oldal következik.

Alapnak a Mintay őszi készletéből választottam lapot, mert nagyon megfogtak a szép zöld színei, és a kis virágai, melyek akár egy karácsonyi koszorú részei is lehetnek. Erre a koszorú alapra építkeztem. Pecsételéssel fokoztam a virágok, levelek számát, majd Sizzix és AB Studió kivágatokat rendezgettem el a körívre. A fotókat kör alakúra vágtam, majd ezeket és pár dekorelemet is, csakúgy mint az egész oldalt arany cérnával körbe varrtam. Az elemeket felragasztás előtt sörkarton darabokkal emeltem meg. A szilikon formában most ragasztópisztoly betétből készítettem el a díszt, amit rózsaszínre festettem és fehérrel lágyítottam kicsit. A háttérbe még Kaisercraft hangjegyes pecséttel is dekoráltam, hiszen a karácsony nincsen fülbe csengő dallamok nélkül sem. (Tudom Kevin nélkül sem, de az majd egy másik posztban fog érkezni.😉)

Chipboardokat fehérre festettem, majd domborítottam, majd kicsit rózsaszínnel is meghúztam.

Készítettem foamiran virágokat is, fehéret is, distress tintával színezettet is és erősebb rózsaszínt is. Nagyon egyszerű ezen virágok készítése, bár aki nem szeretne ezzel bíbelődni (tényleg bibét is érdemes beszerezni hozzá 😀), az Bea által készített virágokból is vásárolhat.

Arany és fehér gyöngyök, festékfröccs, pár üvegszemcse, egy kis glitteres gél ami még fokozta az ünnepi jelleget.

Ez az oldalt a kandallóra teszem és egész decembert bearanyozza számomra, ugyanakkor figyelmeztet is, hogy minden apró csodát vegyünk észre és örüljünk neki!

Meseszép várakozást és ünnepi készülődést kívánok Mindenkinek!

Felhasznált termékek:

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,434KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink