22.2 C
New York
szombat, május 28, 2022

Golden-Globe

Majdnem az utolsó pillanatban, de itt vagyok én is az e havi Sugallatok Matiné kihívásunkra készített inspirációmmal. Aki még nem készült el az alkotásával, semmi pánik, majdnem két napja van rá. Hajrá! Ne hagyjátok ki ezt a jó mókát, és fejlődési lehetőséget.

Nehéz feladat volt számomra, mert mire észbe kaptam, már jó pár elképzelésemet lelőttétek, így mindig újtervezéshez kellett folyamodnom. Mint már előző posztomban említettem, nem ismerem a filmet, (legalábbis azt hittem) ezért eldöntöttem, hogy pótolom ezt a hiányosságot, de mikor elkezdtem nézni, rájöttem, hogy ezt valamikor nagyon régen mégiscsak láttam már. Sebaj, ismétlés a tudás atyja! A film után még kicsit olvasgattam is róla, így jutott tudomásomra, hogy a You Haven’t Seen The Last of Me című dal Cher előadásában elnyerte a legjobb eredeti dalnak járó Golden-Globe díjat 2011-ben. Úgyhogy meglett az én kiinduló pontom az alkotáshoz. Kinyomtattam egy fotót magáról a díjról, ami színeiben illeszkedik a moodboardhoz, majd ehhez igazítottam a háttér elkészítését és a díszítőelemek kiválasztását.

Alapnak sörkartonból kivágtam egy boltívet, majd erre ragasztottam a háttérnek szánt design papírt a Craft o’ Clock készletéből. Átlátszó gessóval alapoztam, majd grafit pasztával stencileztem. A még nedves mintát megszórtam arany színű csillámporral. Sissix-el vágtam csillagokat és tag-et fekete kartonból, white gold Icing Paste-el stencileztem rá és átkentem vele a kivágatok széleit. A díszítéshez használtam még Prima virágokat, 13@rts kivágóívet, chipboardot, szalagokat, fekete tüllt, flittert, szóródíszeket, enameleket. Végül pecsételtem, átkentem fekete tintával a tag széleit, majd felkerült a felirat is.

Köszönöm, hogy elolvastátok!

Jó alkotást, még van időtök benevezni a kihívásra!

Zsuzsi

Felhasznált anyagok:Előző cikkBurlesque
Következő cikkAmi a DD-ből kimaradt

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,337KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink