20.9 C
New York
kedd, augusztus 16, 2022

Ez horror!

A srácaim mellett már hozzá kellett volna szoknom a nem hétköznapi állatokhoz, a furi kedvencekhez és a meglepő fordulatokhoz.

Hát nem sikerült… még 🙂

A gekkók is nagyon szeretik a lisztkukacokat, a sáskákat. Nekik szereztük be ezeket a fenevadakat. Zizegtek, mozogtak és nem kicsit büdik is voltak, tehát nem lettek a kedvenceim.

Szóval míg régebben a Fűrész filmeken és szanaszét potyogó testrészeknek a filmvásznon való külön álló fejezetein édesdeden, kettesben aludtunk be a kanapén, addig egy bokorban elterülő pók, vagy a gekkók szájában összeroppanó sáska a világból ki tud kergetni, kész horror!

Önmagamhoz képest, most egy visszafogott, nyugis oldalt hoztam. Hátha lesz még időm alkotni egy dermesztőbbet is még 🙂

A fotókat egy nagyon fehér vagy egy tiszta fekete oldal esetében is kész horror elkészíteni. A fények, az árnyékok, de legyen színhelyes, de akkor meg nem is fekete, hát nem a kedvenc rész, az is biztos.

A 13arts papírját először lekentem színtelen gessoval, majd stencileztem a mintákat. Fekete gesso-t és magic port kevertem össze, hogy jó sűrű pasztát kapjak és a játék kedvéért egy kis Color Glow- t is belekevertem. Elnyelte a sötétség, de itt-ott, ahol nem kevertem el rendesen, ott élénk pirosan bukkant fel a kenőkésem élén. Imádoooom!

No, ha már alkottatok ti is a kihívásra, tudjátok, hogy minden, de tényleg minden fekete lett. Kapva az alkalmon, lekentem a chipboard gyíkokat is feketére és a fém lényeimet is: a pókot, a legyeket, a hangyákat és a dögrovart… bleeee

Amíg száradtak játszottam kicsit megint a pacázással. A 13arts vízfestékkel és egy fólia darabbal pacákat nyomtam a felületre. Fekete domborporral repedéseket készítettem és a repedéses chipit is a vízfestékkel színeztem meg. Az ecsetemmel mindig fröccsentettem az oldalra egyet.

Befestettem a gézlapokat is és kezdődhetett a pakolászás és bogarászás, ha értitek, mire gondolok 🙂

Egy kis szürke árnyalat effekttel még jobb 🙂

Felhasznált termékek:

This image has an empty alt attribute; its file name is 3176-10-300x300.jpg


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

This image has an empty alt attribute; its file name is mixed_media_scrapkor_szogletes.jpg

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,434KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink