14.3 C
New York
kedd, május 17, 2022

Erő, avagy a sötét énem előtör

Sziasztok!

A gót stílus sötét színei nagy hatással voltak rám. Ismét egy sötétebb oldalt hoztam, melyben leginkább a fekete és az arany szín dominál.

A 13arts fóliái nagy kedvencem. Az oldal alapja Flowers for You átlátszó fólia. A színek adottak voltak fekete – arany, hiszen a fotó rólam is ilyen. Amikor a gót stílushoz szerkeszgettem a képet, akkor készült ez a fotó rólam. Kicsit félelmetes, de nekem nagyon tetszik.

Na, de térjünk vissza az oldal készítéséhez. 🙂

Megfordítottam a fóliát és a virágokat alulról festettem be arany Splash tintával. A fólia közepére (virágok közé) került a kompozíció. Feldaraboltam az Elixir nagy háttér, a  Stitches – öltések (des.1.) chipboardokat és befestettem fekete gessoval, majd ráragasztottam a fóliára. A His and Hers Remastered 6×6-os kollekció papírjaiból Sizzix segítségével különböző méretű köröket vágtam és egymásra ragasztottam. Az egyes rétegek közé sörkartont raktam, hogy elemeljem egy kicsit. A kép és a körök széleit ollóval öregbítettem. Szintén a His and Hers Remastered 6×6-os készletéből vágtam ki virágokat, leveleket, pillangókat és ezekkel valamint fekete tüllel, szizállal díszítettem még.  A pillangókat nem ragasztottam le teljesen, így a szárnyukat fel lehet hajtani. Így egy kicsit olyan, mintha éppen most repültek volna rá az oldalra. Díszítésként használtam még az üdítős doboz nyitóját, papírvirágokat és a kedvencemet, amit Bea egyik alkotásán láttam az enyhén hullámos arany drótot (virág nagykerben vásároltam). Az oldal címének a Strength in Numbers chipboard készletből strength, vagyis az erő szót választottam. Lekentem  fekete gessoval és néhány helyen arany misttel. Előkerestem a matricáimat Small Sayings,   Aria Story és néhányat felragasztottam. Szerintem nagyon jól mutatnak a fólián is.
Utolsó előtti lépésként gel mediummal felragasztottam a szemcsés díszítőket: arany-,  hologram hexagon fekete csillám, fekete-, arany XS microgyöngy, fekete és arany csillámpor. Végül pedig arany-, és fekete misttel pacázatam.

Az oldalt lefotóztam fehér háttérrel, a Rose Fields kollekció egyik fekete papírjával és van még egy bónusz leveles fotó is.

Íme:


Nektek melyik háttérrel tetszik?

Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,310KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink