20.4 C
New York
hétfő, augusztus 15, 2022

Emlékül Párizsból

1-moodboard-szilviSokak örömére, és az enyémre is! a novemberi kihívás csupa vidám és üdítő színekből áll. Egyik kedvenc színem a lila, így külön örömöt jelentett az új moodboard. Nyár óta készülök már egy igazi sárga-lila alkotásra, de valamiért sosem kerítettem rá alkalmat.

Eljött most az én időm 🙂

Választásom most lakásdekoráció témára esett. Egy ovális vásznat őrizgetek elég régóta, mert nem találtam eddig a neki való díszítést, de most már méltó helye lesz.

Az alapozást fehér és átlátszó gessoval kezdtem, melyre tépett könyvlap csíkokat tettem és ismét gesso-ztam. A festés követte, ahol is a sárga és lila festéket folyattam, de csak finoman, semmi feltűnés 🙂 Miután az egész oldalnak szerettem volna egy üdvözlő, virágos hangulatot adni, egy nagyfejű rózsa stencilt használtam. A fehér model pastába kevertem egy kicsi lila festéket, melyet felvitel után domborító porral szórtam meg. Ezzel az alap kész is. Egy kis háttér bélyegzés és pöttyözés után már ragasztottam is a sizált. A felirat fából készült és ugyanazokat a festékeket alkalmaztam rajta, mint amit a háttérnél is használtam. Egy kis virág, csipi, szórás! és már kész is.

 Íme a vászon

img_20161107_140121

 Felhasznált anyagok:

 További részletfotók

cof

img_20161107_140029img_20161107_140058

cof

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,432KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink