18.8 C
New York
péntek, május 27, 2022

Élj a mának!

Az alábbi oldalt ajándékba készítettem egy tavalyi Balatoni nap emlékére. A fotó már este felé készült, mikor a napnak már olyan szép arany színe van. Élénken bennem él még a kép, hogy a mólón sétáltunk, Hanna körülöttünk rohangált és folyton figyelmeztetni kellett hogy ne menjen túl közel a móló széléhez. Mi pedig sétálgattunk, fotózkodtunk és örültünk a szép időnek. Remélem sógornőmnek is hasonlóan jó emlékei vannak és benne is apró, de szép emlékeket idéz a kép.

Alapnak a 13@rts out of the blue kollekciójából válosztattam egy papírt. Igaz csak második nekifutásra sikerült ennél kikötnöm. Először a 7dots Domestic Goddess papírjával dolgoztam, de végül nem tetszett a végeredmény, így a fotót és az alatta lévő rétegezést egyszerűen felszedtem a papírról és készítettem neki egy új hátteret. A kék sokkal jobban illik a Balaton kék vizéhez.
Mivel a papírnak eleve szép mintája van, nem nagyon akartam elfedni, de a kép köré hiányzott némi háttér díszítés. Stencileztem misttel és modellpasztával is és kissé megfestettem türkiz és arany misttel a papírt. Pecsételtem még és az elmaradhatatlan mikro díszítőelemekkel dobtam fel az oldalt.

IMG_9535-a IMG_9540-a IMG_9543-a IMG_9544-a IMG_9546-a

 

Az oldalhoz az alábbi termékeket használtam:

fly-away-kollekcio rozsaszinu-papir-viragok-20-dbayeeda-kreta-mist-piszkos-rozsaszinayeeda-gyongyhaz-mist-turkizayeeda-gyongyhaz-mist-atlatszomy-letters-stencildoily-lace-csipkebordur-des-2gel-mediumayeeda-modell-pasztaayeeda-gesso-atlatszo klej-magic-ragasztoayeeda-hologram-csillamayeeda-miniuveggolyo másolataayeeda-szines-dara-fakorozsaszindomestic-goddess-rasberry-muffin-matrica

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,332KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink