18.1 C
New York
szerda, május 18, 2022

Elefántháton Indiában

Sugallatos havi kihívássorozat keretében ebben a hónapban a Keleti – indiai stílus az irányadó egy csodálatos arany, bordó, púder színskálával. Az Ezerarcú India mindenkit elvarázsol, megérint, ha járt már ott azért, ha nem, akkor is kapcsolódik az életünk bizonyos szakaszaihoz.

Számomra nagyon meghatározó volt a majd 2 hetes Sri Lanka-i körutazásunk, amire máig is nagyon szívesen emlékezek vissza. A kihívás kapcsán ezer fotót vettem ismét magam elé és „körbe vett”  a sok finom illat, az ízek, vallások, emberek és természet csodás harmóniája. A fotóválogatás során azzal is szembe kellett néznem, hogy akkor még nem digitális fényképezés volt, hanem 28 tekercs film lett elkattogtatva és előhívatva… Egy elefántháton utazós, tóátúszós túra egyik fotója volt az, amit most oldalba foglaltam és Nektek is megmutatok.

Alapnak az AB Studio Diary készletéből választottam. Csodás bordó, bíbor színek, amikre nagyon jól tudtam építeni az arany, púderszínű kiegészítőimet. ( A fotóimon miért lila minden?? nem értem, pedig a bordó az alap., ..). Az alapot színtelen gessoval alapoztam és erre stencillel vittem fel, majd arany domborító porral szórtam meg az AALL&Create csipkés mintát. Használtam még kis virágos mintát is, illetve bélyegeztem is sokat, bár a nagy része nem is látszik. Ha lett volna Mandala stencilem, tuti azt is bevetettem volna. A chipboardokat arany színűre festettem, és a Diary készlet egyik lapján szereplő virágokat, leveleket is kivágtam és vízfestékkel megszíneztem. A fotót a nagyon szép Doily Lace keretbe helyeztem és köré csoportosítottam a szépséges papírvirágokat. Címnek egy átlátszó alapú matricát választottam és a kedvenc szócímkés ívemről is tettem még az oldalra egy-egy gondolatot. Díszítő elemként használtam még megmaradt fólia pillangókat, amiknek a hátoldalát csillámos Splash tintával festettem, félgyöngyöket és sok-sok szóró, szemcsés díszítőt is. Most az én nagy kedvencem az aranytöret, ami sok helyre került az oldalon. Díszes, színes, csillogó, gazdag oldal lett.

Remélem India varázsa titeket is megérintett , és csodaszép alkotásokat mutattok majd itt a Scrapkörben. Használjátok ki a nyár utolsó hónapját: pihenjetek, nyaraljatok és alkossatok sokat!


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!
Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,312KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink