20.3 C
New York
péntek, május 27, 2022

Együtt könnyebb, vagy mégsem?!

Sziasztok!

Az utóbbi időben kisfiam ismét “segít” nekem az alkotásban. Hát nem mondom, hogy mindig örülök. Általában az kell neki, ami éppen nálam van.
Dina Wakley journálomba pedig Ő akart festeni. Nehezen ugyan, de megengedtem, amit aztán nem bántam meg, mert láttam, hogy mekkora öröm volt neki. Amúgy van saját art journalja.

Kezdésképpen kiválogattuk a színeket. Amsterdam akril festékeket használtunk. Kinyomtuk az üveg alátétre és áthúzta rajta a kártyát, majd az oldalra. Nem mondom néha rászóltam, hogy ne így, hanem úgy, de nem fogadott szót és milyen jól tette! Nagyon szuper lett a végeredmény! Büszke vagyok rá nagyon!

Régi könyvlapból kivágtam a szívecskéket és összevarrtuk, plusz “minta” is került bele. Elég avantgard lett!
Aztán ennél a pillanatnál megunta és inkább játszani kezdett a bikáival, bizony nálunk bika őrület van. Én pedig alkothattam nyugiban.
AB Studio virágos, leveles bélyegzőivel régi könyvlapra pecsételtem és a szív köre ragasztottam. Dina Wakley kollázs könyvéből kivágtam a szívecskéket, felragasztottam, Posca filccel pedig körbe rajzoltam. 13arts matricás feliratai is rákerültek az oldalra. Végül pedig stencilekkel, fehér- és fekete tintapárnál maszkoltam, bélyegeztem.

Az elkészült oldalpár pedig a szívem csücske lett! Remélem még sokszor kéri, hogy alkossunk együtt! <3

Érdekel a mixed media? Gyere és csatlakozz hozzánk!
Facebook csoportunk: kattints ide!  

Előző cikkIzé
Következő cikkValentin napra?!?

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,332KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink