20.4 C
New York
hétfő, augusztus 15, 2022

Együtt a Sugallatok Design Team

Sziasztok!

Nyakunkon a tél, de most még egy őszi alkotást hoztam Nektek. Október 27-én DT találkozónk volt és végre én is eljutottam. Virág csodálatos vintage birodalmukban fogadott minket. Egy kis kastélyba csöppentem, amitől tátva maradt a szám, na de az óriási kert a mókussal …..teljesen elvarázsolt. Leírhatatlanul gyönyörűséges!

Készült rólunk csoportkép is, amit miattam többször meg kellett ismételni, mivel a szemem mindig csukva volt vagy elfordultam éppen. 🙂 Nagy nehezen azért sikerült egy vállalható képet készíteni.

Mindenképpen szerettem volna az alkotószobámba kitenni a fotót. Ekkor jött az ötlet, hogy a Woodouts koszorú alapra készítsem el őszi dekorációval. Az alapot körbe rajzoltam Garden Party papírjára és körbe vágtam, majd felragasztottam. A szélét pedig egy olló segítségével öregbítettem és barna Distress Inkkel színeztem. A Garden Party 6”-os és 12”-es papírjaiból kivágtam a pillangókat, bogarakat, virágokat. Ugyan ezekből a papírokból Sizzix segítségével leveleket vagdostam és a fotó köré ragasztottam rétegezve. Alá pedig egy kevés szizált tettem. A fotót véletlenül 2x nyomtattam ki, ami aztán jól is jött. Az egyiket kisebb méretűre vágtam és ráragasztottam a nagyobbra, sörkartonnal egy kicsit elemeltem egymástól őket. Díszítéshez használtam még chipboardokat: Royal ablakkeretet, Indian Summer kis leveleket és Spring Prodigy leveles ágakat Distress Inkkel színezve. Középre az UHK Gallery 12”-es papírját ragasztottam, melyet úgy téptem, mintha egy fatörzs lenne. A koszorú tetejét csipkével, zsineggel és kivágatokkal díszítettem. Kedvenceim a szemcsés díszítők következtek: fehér golyók, barna microgyöngy, arany micapehely. Írásos bélyegzővel pecsételtem az alapra. A legvégére pedig most a stencilezést hagytam. Modell pasztába barna szivárványport kevertem és úgy stencileztem AALL and Create no.38-as stencillel.

Tadám el is készült az én kis koszorúm:

Legyen szép napotok! 🙂

Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,432KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink