31.4 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Vendégalkotónk: Szilágyi Marianna – Egy kis kövirózsás mosoly

A rusztikus stílus, igazán közel áll hozzám – kihívás moodbardjának elemeit vizsgálva rájöttem, hogy ez vesz körül a mindennapokban, ehhez a legkönnyebb alkalmazkodnom.

Minap a kertben sétálva, a virágokban gyönyörködve észrevettem a szép kis kövirózsákat, amikről most egyből a Mintay Birdsong papírjai jutottak eszembe. Kivágtam, és kicsit „megdolgoztam”, azaz festetem, domborítottam a kövirózsákat. Az indákat szimbolizáló spárgát és sizált az gessoval kezelt és repesztőpasztával, stencillel és a 13art vízfestékkel alapozott oldalra rögzítettem.  A fényképen nagyobbik lányom, Petrám állt modellt még februárban, amikor egyik kedvenc éttermünkben ebédeltünk. A környezet pont illik ehhez a stílushoz, így ezt a képet választottam és címként pedig az indákhoz is passzoló Alice in Candyland chipboard Smile feliratát választottam. Chipboardok közül a még megmaradt Water plants – szett (des. 1) nagy kör elemét, papírok közül pedig megint a  Garden Party papír kollekció 6×6 lapjaiból használtam rétegezéshez. Amikor összeállít a kicsit kisze-kusza kövirózsás alapom, akkor bizonyos részeit megkentem Gel Mediummal, majd erre szórtam az egész apró szemcsés Grey light színű 3D-s szemcséseket és Fekete Milka pelyheket. Most nem bélyegeztem… nekem így is kerek egész lett.

A rusztikus kihívás sok ötletet  indítom el bennem, és még ezer dolgot készítenék … (meglátjuk mi fér még ebbe a hónapba) … remélem Ti is így vagytok ezzel!  Jó alkotást kívánok!

Előző cikkAz otthon itt van
Következő cikkKicsi tündérkém

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,440KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink