20.3 C
New York
péntek, május 27, 2022

Egy kis francia semmiség

Hoztam még egy kis franciát: egy kedves kis apróságot, egy kis boldogságot.

A francia papírkészletek közül a French kiss-re esett a választásom. Romantikus, kedves, vidám és egyedi. Egyedi a színét és a mintázatát is tekintve. Igazi album alapnak való készlet, amiből én most három kis képet készítettem dekorációként. Készül hozzá még egy negyedik is, amin a mi fotónk van/lesz főszerepben (de az nem publikus 😉 . Aztán a maradékból pedig egy kis karikás, vagy tag-es album.

A keretet alapkartonból, illetve a papírkészlet egyik lapjából készítettem, majd ezt dekoráltam a kivágóívek elemeivel, chipboarddal, szalaggal és némi szórógyönggyel. Önállóan is remekül mutatnak, de együtt egységet is alkotnak.

Az elkészítésnél akár a VRMK szuper kis eszközét is bevethetitek, de olló, vonalzó és bigelőtábla is elegendő, .. kinek mi áll rendelkezésére. Egész jól belejöttem ebbe a keret készítésbe, így szerintem lesz még több ilyenem is.

Az elemek felragasztásánál használtam egy kis emelést , hogy a térbeliséget fokozzam kicsit. A chipboardot fehérre festettem, majd domborporral színeztem.

Nem igazán technikás és mixedmediás alkotás, de most ehhez volt kedvem, … egy könnyed kis bohóság, … remélem nem bánjátok.

Felhasznált termékek:

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkMarie
Következő cikkVintage stílusú szalag táróló

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,332KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink