18.1 C
New York
szerda, május 18, 2022

Easter Bunnies

Ritkán van az, hogy nem sok mindent szeretnék mesélni az alkotásról, egyszerűen must have darab lett 🙂 A tábla idézete a lényeg: “A legegyszerűbb dolgokban is ott lakozik a szépség!”

Közeledik a húsvét és sem egy húsvéti dekoráció nem készült még, sem ezekkel a fotókkal nem dolgoztam még, pedig négy évvel ezelőttiek. Nah kérem, ennyi ez a történet 🙂

A shabby stílus nehéz számomra, de imádom! Gyönyörű, romantikus, szentimentalista és az én kis rózsaszín lelkemnek most nagyon ez kell 🙂

Korábban erre a hosszúkás keretre egy másik csapat kihívására készítettem egy vásznat. Nem tudtam vele megbarátkozni… letéptem… és csak keretként lógott a falon. Karácsonykor égőket csavartam rá, nyáron pillangókat és virágokat ragasztgattam és most megkapta végső, számára tökéletes ünnepi köntösét.

Az alapot a moodboard tábla sötét zöldes (fekete és zöld és pici szürke festék keverékéből) színével kentem le. Kicsit megkapargattam a felszínét. Repedő pasztával és arany viasz pasztával pedig az öregítést igyekeztem elérni. Itt-ott csipke darabkákat ragasztottam rá és megtépkedett, szélén distress tintával megszínezett papír fecniket.

Ez a mesés 6″-os készletem is régóta megvolt, most egyszerűen a kezembe akadt. A lapokból a fotókhoz szintén háttereket építettem: széleit tintával kicsit megszíneztem, vágtam pár dekor Sizzix-el. Körbevarrtam a széleket és ide már több díszitést nem is terveztem.

Kis színes tojások, papír és selyem virágok, gombok, lyukasztott kis leveles ágak és pillangók, mica pelyhek és darák, üveggolyó és mikrogyöngy, chipboardok, cérna csomók és fröcskölés. Tádááám, el is készült és imádom!

Remélem Ti is szívesen fogadjátok és hoztok Nekünk csodás alkotásokat ebben a hónapban is!

Felhasznált termékek:

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,312KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink