15.7 C
New York
csütörtök, május 26, 2022

Dorkás barátnős sugallat

Szinte hihetetlen, de még mindig teljesen az esküvőnk hatása alatt vagyok, pedig már eltelt 3 hónap – egészen pontosan ma. 🙂 Annyi jó fotónk van, hogy szerintem évekre be vagyok tárazva, így ha véletlen elfogyna a témám (mondjuk Csongi mellett ez erősen kizárt), akkor mindig lesz mihez nyúlni (itt jegyezném meg halkan, hogy még a terhesfotóimból is van jó pár feldolgozatlan :D).

A mostani oldalam olyan igazán én. Most nem kihívás feladatot csináltam, nem akartam semmilyen moodboard vagy tematika irányába megfelelni, egyszerűen csak egy olyan oldalt csináltam, ami én vagyok. Ami jön, amiben jól érzem magam. Otthonosan. 🙂

Anikó barátnőm megkért nemrég, hogy alkossunk valamit együtt, ha jön hozzánk… ő is ugyanazokból a fotókból, amikből én – az esküvőn ő volt a tanúm, és a csokrom is ő kapta el, készült is jó pár közös fotónk, amit imádok, de talán ez a kettő vitte a prímet. Így együtt elkészítettünk egy alvásidő alatt két oldalt, ő minimál, én mixed media verziót, most ez utóbbit hoztam nektek megmutatni 🙂

Első körben a Mintay Marina kollekció egyik papírját alapoztam átlátszó gessoval, majd  kitaláltam, hol legyenek a fotóim. Mivel nagyjából szemből készültek a képek, így középen helyeztem el őket, a díszítést pedig a fotó két oldalára, illetve az alapkartonom felső illetve alsó közepére terveztem. Kentem az oldalamra egy kevés repesztő pasztát, majd félre tettem száradni (levegőn sokkal szebben reped, mint hőlégfúvóval).

Szerencsére még mindig maradtak kivágataim a Piatek Love in Bloom kollekciójából (még mindig a kedvencem), így a virágokat és leveleket mind ebből pakolásztam 🙂 Használtam a kedvenc mehendi bordűr chipboardjaimból is néhányat, illetve az alice in candyland szóchipije is tökéletesen ide passzolt. Szeretem kihasználni a száradási időket, hogy a kompozíciót kitaláljam, így mire stencilezhettem, már nagyjából el is tudtam pakolni magam körül, amire nem lesz szükségem 😉 (előnye is van annak, ha nincs egy egész szobám garázdálkodni)

Tehát a gesso száradása után Doily stencillel és modell pasztával stencileztem, aztán vittem fel egy kis színt a 13arts vízfestékével. A száradásokat követően az előre eltervezett díszítés végre az oldalra kerülhetett, kiegészítve egy kis bélyegzéssel, az Alice in candyland szómatricáival és az elmaradhatatlan szórós díszekkel: ezüst hologram csillám, arany hologram csillámarany mikrogyöngy, fekete mikrogyöngy, fekete szív konfetti, pár darab mini üveggolyó és persze a fröcskölés arany, olivazöld és fehér splash tintával. A címfeliratot szintén a 13arts vízfestékével festettem kékre, majd kapott egy kis csillámot fehér irizáló splash tintával (megtévesztő, mert nem fehér, inkább átlátszó… viszont tényleg irizál :)).

Számomra szeretem oldal lett, remélem, nektek is tetszik 🙂

 

 

Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,330KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink